You are currently viewing Отърви се от целулита с антицелулитни масажи!
Методи за Борба с целулита

Отърви се от целулита с антицелулитни масажи!

ОТЪРВИ СЕ ОТ ЦЕЛУЛИТА С АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ!

ОТЪРВИ СЕ ОТ ЦЕЛУЛИТА С АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ!

Идва лято, а това автоматично означава няколко неща:
1. Всички дами започват да се интересуват в пъти повече как изглеждат.
2. Голяма част от дамите са готови да “запретнат ръкави” и да тренират допълнително, за да подобрят външния си вид.
3. По-малка, но все пак значителна част от дамите нямат никакво време, а в известна степен и желание да “запретват ръкави”. Те започват да се оглеждат за други начини да се борят с несъвършенствата, а топ несъвършенство знаем, че си остава целулита. За него обаче ние от СПА Деметра сме подготвили една страхотна порция от антицелулитни масажи!

Класически Антицелулитен Масаж

Първото нещо, което трябва да имате предвид е, че антицелулитният масаж е интензивен масаж! Той има страхотен ефект върху кръвообращението, а това стимулира разпада на целулита. Използват се антицелулитни масла както за намаляне на триенето, така и за въздействие върху целулитните депа.

За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж е важно проблемните зони да се третират с качествени продукти. Евтиното в козметиката и уелнес индустрията може да излезе много скъпо… Добре е да се вземат мерки за всеки случай.

Антицелулитен Масаж С Детокс Ефект

Изпотяването е основната причина, която води до отлични резултати в загубата на тегло и борбата с целулита. При този масаж специално използваната техника постига точно такъв “изпотяващ” ефект. Да, можете да се потите и в сауната, и на тренировка, но концентрираният ефект при подобни активности няма как да се получи. При този масаж вие атакувате директно големия враг (целулита).

Антицелулитен Масаж С Мед

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините – все пак е един от най-мощните антиоксиданти. Една от основните причини за появата на целулита са токсичните вещества. В днешно време в тялото ни постъпват повече токсични вещества и то среща страхотни трудности да се справи с тях.

Чрез антицелулитният меден масаж се постига ефектът на “изпомпване” на кръвта от дълбочина към кожната повърхност, подобно на вендузите, което позволява на кръвта да изтегли всички продукти от забавената обмяна на веществата в клетките и да подобри храненето им. Специфичните масажни похвати, водят до отпушване и прочистване на порите и по този начин извличането на токсичните вещества става доста по-лесно.

Антицелулитен 4D Масаж С Лазерен Ефект

Извършва се с помощта на специални техники и етерични масла. Масажът е с изпотяващ ефект за тези, а това както разбрахме вече е доста добре. За бърз, видим и траен ефект е добре масажа да се комбинира с терапия Гипс Клин и/или Кавитация.

Антицелулитни Масажи С Колаген И Черен Пипер

Антицелулитният масаж с черен пипер и колаген е интензивен масаж от ново поколение за моделиране на тялото, при който се подобрява кръвообращението и така се стимулира разпада на целулита. Извършва се с помощта на специални техники, като се обработва вътрешната част на бедрата, зона която най-често губи своята еластичност във времето.

Използват се антицелулитни масла на основата на черен пипер, които топят в дълбочина целулита в комбинация с антицелулитния– стягащ масаж с чист морски колаген. Масажът с колаген стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата, като по този начин стяга кожата в дълбочина, подобрява кръвообращението и се бори с несъвършенствата по кожата.

Вашият коментар