Най-иновативните технологии за лифтинг и anti-age

КОЛАГЕНОВИ НИШКИ

Цена за 1 процедура – 130лв.
Пакетна цена за 5+1 процедури –650лв.
Мезоконците играят ролята на чуждо тяло в кожата и отключват мощно възстановителни процеси. Клетъчна лифтинг терапия аналог на Мезоконци.
ВИЖ ОЩЕ

ТЕРАПИЯ С ХИАЛУРОН​

Цена за 1 процедура – 90лв.
Пакетна цена за 5+1 процедури – 450лв.
Пакетна цена за 10+2 процедури – 900лв.
Действието на хиалуроновата киселина е да задържа влагата в клетките, предотвратявайки преждевременното изсушаване и състаряване, както и създаването на защитен филм на повърхността.
ВИЖ ОЩЕ

ГРИЖА ЗА ШИЯТА​

Цена за 1 процедура – 115лв.
Пакетна цена за 5+1 процедури – 575лв. 
Интензивна лифтинг програма за шия и деколте – Програма за борба с най-видимите признаци на стареене по кожата, като бръчки и петна по шията и деколтето.
ВИЖ ОЩЕ

КАРБОКСИТЕРАПИЯ​

Цена за 1 процедура – 120лв..
Пакетна цена за 5+1 процедури – 600лв.
Карбокситерапията е една от най-съвременните, високоефективни и безопасни процедури за подмладяване и регенерация на кожата.
ВИЖ ОЩЕ

Аква пилинг

Цена за 1 процедура – 160лв.
Пакетна цена за 5+1 процедури – 800лв.
Апарат за лице, който работи с няколко вида накрайника – водно дермобразио, кислородна струя, ултразвукова много полюсна шпатула, RF честотна вълна, както и LED маска с 7 цвята.
ВИЖ ОЩЕ

Програма С Пептиди

Цена за 1 процедура – 128лв.
Пакетна цена за 5+1 процедури – 640лв. 
Отличен подмладяващ ефект, забавя образуването на нови бръчки и ги заглажда, повишава еластичността и поддържа кожата в добро състояние
ВИЖ ОЩЕ

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA лице

За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите от световно известни козметични марки и апаратури. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в СПА центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Нашите клиенти

“Уникално място!!! Просто останах очарована! Работят наистина професионалисти,прекрасно отношение,невероятна чистота,подариха ми страхотно изживяване и направиха празника ми прекрасен! Силно препоръчвам !”

- Надежда Станкова

Благодаря ви за професионалното отношение и отличната процедура! Топлото посрещане с усмивка от вратата ме накара да се почувствам толкова добре, сякаш съм посещавала това място десетки пъти, а всъщност идвах за първи път. След направената Диагностика избрахме заедно с Диди подходящата процедура за мен. Усещането беше прекрасно - Желая ви от сърце успехи и много доволни клиенти!

- Людмила Гоцева