Масаж с водорасли

Масаж с водорасли​

Масаж с водорасли.

Pелакс с дъх на море! Detox масаж с водорасли на цяло тяло с екстракт от морски водорасли и алги.

Масаж с водорасли – този масаж е предназначен за хора, които искат да си направят една детоксикираща програма. Концентрата за масаж е със зелени водорасли. Водораслите са богати на витамини, алгиновата киселина и други. Алгиновата киселина притежава способността да поглъща и извежда токсините от организма. Поради тази причина има добри показатели при детоксикиращата програма. Красива и гладка кожа и едновременно с това релакс? Опитайте чудотворното действие на водораслите върху Вашата кожа с предложението на SPA DEMETRA.

Детоксикираща Кална Терапия

Масаж с водорасли​


Масажното масло с водорасли спомага за поддържането на естествения баланс на кожата. Също така хидратира, стяга и оформя кожата и има противостареeщи свойства. Водоралите, като средство за лечение, са били използвани още от древните гърци, египтяни, римляни. Да пречистим тялото и духа си, да се освободим от токсините, да накараме кожата да е добре хидратирана. Масаж с водорасли е подходящ за клиенти с деликатна и чувствителна кожа. Масаж с водорасли, оставете се в ръцете на професионалистите в SPA DEMETRA, те ще извадят токсините от Вашето тяло, като същевременно ще релаксирате и ще нахраните кожа си.  
За максимален ефект, на 100% детокс съчетайте С масаж с мед

Водораслите въздейства върху организма по следния начин:

Цена цяло тяло
120 лв.
50 лв./частичен
Цена на апликация: 80лв.
Пакетна цена: 180лв. Масаж + апликация цяло тяло
Резервирайте час

ТОП 4 Детокс програми:

С понятието “thalasso” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “thalasso” e с гръцки произход и означава морска вода.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Детокс масаж с мед е най-натуралната и изключително ефективна детокс терапия. Това е единственият 100% натурален детокс масаж.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Детоксът идва на помощ, когато искаме да: