Калолечение

Калолечение

Калолечение

Калолечение – ефективен метод на лечение, познат oт дълбока древност до наши дни. Калолечение се прилага за облекчаване на над 44 вида заболявания на опорно-двигателната, нервна и полова система на човека, поради своя състав, богат на водород, магнезий, хлор, калций, натрий и сулфати. Лечебната кал е с високо съдържание на витамини, соли, микроелементи и биостимулатори. Те достигат до различните органи и системи, чрез кръвообращението и кожата. От друга страна калта е с ниска топлопроводимост и подадената й температура се запазва дълго време. Това помага на кръвообращението и подсилва влиянието на активните вещества в нея. Балнеолозите твърдят и доказват, че калта /Калолечение/ има болкоуспокояващо действие, повлиява добре метаболитните процеси и лекува разнообразни заболявания. Процедурите са със силно изразен противовъзпалителен, болкоуспокояващ ефект и подобряват обмяната на веществата в целия организъм. Калолечение e подходящо за лечение на болки в коленете, тазобедрените стави, кръста, гръбначният стълб. Съвременното калолечение е достъпен и популярен метод за подобряване на състоянието на кожата.

Детоксикираща Кална Терапия

Кална Ревитализираща Програма за лице и тяло

Калолечение. Откритието “КАЛ”. Калта, като средство за лечение, е била използвана още от древните гърци, египтяни, римляни. Да пречистим тялото и духа си, да се освободим от токсините, да накараме кожата да заблести, да събудим доброто си настроение. Тази деликатна серия е подходяща за клиенти с нежна и чувствителна кожа. Кална детоксикация за цялото тяло, оставете се в ръцете на професионалистите в SPA DEMETRA, те ще извадят токсините от Вашето тяло, като същевременно ще релаксирате и ще нахраните Вашата кожа.  
Детокс След Празниците

При лимфен застой препоръчваме:

Детоксикираща Кална Терапия - Калолечение

Да пречистим тялото и духа си, да се освободим от токсините, да накараме кожата да заблести, да събудим доброто си настроение. детоксикираща терапия, която насища кожата с кислород и се бори с всички негативни ефекти на урбанизицията и напрегнатия ни начин на живот. Кална детоксикация за цялото тяло, оставете се в ръцете на професионалистите в SPA DEMETRA, те ще извадят токсините от Вашето тяло, като същевременно ще релаксирате и ще нахраните Вашата кожа. За максимален ефект и 100% детокс на тялото, комбинирайте  Калолечение с  Антицелулитна детоксикираща терапия с мед

Калолечение - Детоксикираща кална терапия

Кална терапия за тяло - Калолечение


Кална детоксикация за цялото тяло, оставете се в ръцете на професионалистите, те ще извадят токсините от вашето тяло, като същевремено ще релаксирате и ще нахраните вашата кожа. Калната терапия е сигурно бягство от ежедневния стрес, едно истинско блаженство, което може да подарите на организма си. По време на терапията, освен че тялото Ви и мускулите се отпускат, съзнанието се изчиства от постоянните ежедневни тревоги и негативни мисли, които ни съпътстват и изтощават през целия ден. Калната терапия е почивка и за ума. Успешно се бори с безпокойството и депресията, заради феноменалната комбинация от активни съставки. 

Студио за отслабване

Кална терапия /Калолечение/ за отслабване

Парафинът, смесен с морската кал, хидратира кожата и подобрява тонуса й. Алги и екстракт от Гуарана, действат в синхрон с подгряващия ефект на парафангото, като разграждат мастните натрупвания и стимулират елиминирането на течностите. Ето защо ние препоръчваме прилагането на тази процедура при наличие на оточен целулит, както и при по-голямо количество на подкожна мастна тъкан. Виж всичките ни предложения за моделиране на тялото. 

Кална терапия за силният пол​

Кална терапия /Калолечение/ за силният пол

Активният начин на живот, ежедневното агресивно третиране на кожата при бръснене, вредното влияние на слънчевите лъчи и липсата на програма за специални грижи, бързо оказват пагубно влияние върху нея. Тази програма е най-съвременната защита на кожата. Невероятната маска щедро насища кожата с кислород и възвръща нейната мекота.

В SPA DEMETRA се прилагат следните методи на калолечение:

Калолечението въздейства върху организма по следния начин:

Цена цяло тяло
120 лв.
85 лв./частичен
Резервирайте час

4 Детокс програми

С понятието “thalasso” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “thalasso” e с гръцки произход и означава морска вода.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Таласотерапия

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен ДЕТОКС

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж

Детоксът идва на помощ, когато искаме да: