Холивудска грижа за лице

Ензимна терапия за лице
Холивудска грижа за лице
Холивудска грижа за лице

OXYFY ME 72 Hyaluron & Oxygen

Oxyfy Me 72 е холивудска програма за сияен, освежен и жизнен вид на кожата. Процедурата съдържа лечебната сила на кислорода. Чрез доставяне на кислород до клетките на кожата се постига бързото им обновяване и ревитализация. която придава здрав вид на кожата на лицето. Процедурата Oxyfy Me 72 Smart Beauty интензивно възстановява, ревитализира, както и повишава имунитета на кожата. Процедурата съдържа активното действие на кислорода, което осигурява моментална и продължителна хидратация на всички нива на кожата, защитава кожата от загуба на влага. Процедурата намалява видимостта на порите и неравностите по кожата, детоксикира, намалява видимите признаци на стареене. 

Процедурата Oxyfy Me 72 придава естествено ярък, сияен и равномерен тен. Идеална програма преди и след естетични корекции на лицето с хиалуронови филъри и ботокс. Терапията е създадена срещу стареенето на кожата, за освежаване, хидратиране и дълготрайно овлажняване до 72 часа). Терапията снабдява клетките на кожата с чист кислород и придава на кожата свеж и жизнен вид.

 

Ензимна терапия за лице
Холивудска грижа за лице

HYALURON MESOLIFT  мезотерапия без игли

Холивудска грижа за лице
Основната задача на терапията :
Ефекти, видими след първата мезотерапия:
Ефекти след 6 процедури по мезотерапия:
hydra facial+ RETINOL PEPTID
Предимства и ефекти от терапия с РЕТИНОЛ:

ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА СРЕЩУ БРЪЧКИ

РЕТИНОЛ ПЕПТИД (Retinol-Like) е най-мощният съюзник в борбата със стареенето, намалява дълбочината на бръчките и фините линии, като стимулира производството на нов, млад колаген. Незабавно омекотява кожата, правейки я мека като коприна. Наборът от професионални продукти на СПА ДЕМЕТРА с РЕТИНОЛ ПЕПТИД е формулиран според най-новите технологии, които позволяват приложение с RF, Аквапилинг, Кислороден душ и др.

Всички типове кожа: зряла, млада, нормална, дехидратирана, суха, чувствителна, комбинирана, мазна. Ретинолът – подобно на пептидната технология, не предизвиква дразнене или зачервяване на кожата след почистване.

 

3D GOLD -Всяка Koжа се нуждае от необходимата доза лукс

Как да изтрия бръчките от лицето си? Как да получа ярък и перфектен тен? Как да премахнете петната и да предотвратите лющене на кожата? Как да повишим тонуса на кожата? Въпросите са много, а отговорът е един – терапия с злато 3D GOLD.

Целта на процедурата 3D GOLD gold е постигане на подмладен вид с перфектен и равномерен тен без петна по кожата. Терапията е подходяща за всички типове кожа, особено отпусната, дехидратирана и склонна към преждевременно стареене на кожата.

Предимства на 3D GOLD терапия:
Холивудска грижа за лице

4 ТОП anti-age терапии

Процедурата се извършва с последно поколение апаратура V8 Plus. Притежава множество сертификати – гарант за надеждност и перфекционизъм.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Първата интензивна терапия за попълване на бръчки филър без инжекция! Благодарение на леката си текстура прониква и в най-дълбоките слоеве.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Една молекула хиалурон е равна на хиляда молекули вода, ние от SPA DEMETRA знаем това и Ви предлагаме невероятна хиалуронова терапия за лице с лифтинг ефект
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ