Йонна терапия – вана за детокс

Йонна терапия – вана за детокс


Йонна терапия – вана за детокс

Водната молекула се състои от два атома водород и един атом кислород. Когато молекулата изгуби един водороден атом, остава отрицателно заредена ОН група. Когато се разхождате по плажа, Вашето тяло абсорбира милиони от тези негативно заредени йони, които алкализират кръвта и тъканите. Заради нездравословното хранене и стреса в нашето тяло се натрупват големи количества отпадни вещества като млечна, пикочна, въглена, маслена, жлъчна и други киселини. За да се предпазим от заболявания и да съхраним здравето си, трябва с напредването на възрастта да запазим алкалната среда в организма си, което е невъзможно с нашия високотехнологичен, стресов и неприродосъобразен начин на живот. Освен ако не се разхождаме всеки ден по плажа. Детоксикаторът създава среда, която точно съответства на средата на плажа, и дори е по-силна, тъй като Вашите крака са в непосредствен контакт с йоните, които се образуват във водата. Потапяте краката си във вода и след няколко секунди милиони йони нахлуват в тялото ви и започват да неутрализират токсините и отпадните вещества. Различните частици мазнини и слуз, които остават във водата след процедура са отпадните вещества, които са се отделили от тялото само в рамките на 20-30 минути.  За максимален ефект, съчетайте с Детокс масаж с мед.  За пълен детокс и дълготраен ефект се препоръчват минимум 10-16 процедури.

Цвят или частици – Телесна област:

Йонна теория – вана за детокс

Какво представлява Йонна терапия – вана за детокс

Това е високотехнологично устройство, което с помощта на водната детоксикация помага на тялото да се пречиства само. Това е детоксикираща водна баня на стъпалата с електроди от мед и неръждаема стомана, която пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията (енергията на живота, която се съдържа във всички телесни течности). Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват, и която се натрупва в нашето тяло. Китайската медицина нарича тази енергия “чи”. Това комплексно енергийно поле поддържа и пренасочва телесната енергия и същевременно повишава нивото на кислорода. И докато водната баня на стъпалата е широко използвана за повишаване на енергията (както психическа, така и физическа), виталността и защитните сили, тук същевременно тялото се детоксикира и отделя отровните вещества, химикалите, лъченията, синтетиката и другите субстанции, които са натрупани в кожата и пречат на отделителната система на нашето тяло. Вътрешната детоксикация включва и отделяне на паразити, и пречистване на черния дроб, което води до по-малко задържане на вода в тялото, намаляване на възпалителните процеси, подобряване на паметта, по-добър контрол на пикочния мехур, по-уравновесено PH, по-силна имунна система и чувствително успокояване на болката, включително от мигрена и артрит.

Детокс бандажи с луга

Детокс бандажи с луга


Всички продукти с които работим в SPA DEMETRA са произведени по технология, която запазва ценните качества на черноморската (медицинска) луга в състава им без да се добавят вредни химически субстанции.

Kaкво представлява лугата? Известна като краен продукт при добиването на сол, лугата е истински дар от природата с многобройни ползи за организма. С маслоподобна консистенция и жълтеникаво-кафяв цвят, тя съдържа в себе си много ценни за човека минерали, микроелементи и органични вещества с доказан благоприятен ефект върху здравето. Един от най-мощните детоксикатори в природата. Лугата е богата на калций, натрий, хром, бром, сулфати и хидрокарбонати, но най-високо е съдържанието на магнезиеви соли. 

За максимален ефект, съчетайте с Възстановителен Масаж С Луга.

Как протича терапия Детокс бандажи?

Лугата се прилага в естествен вид в различна концентрация и количество по преценка на специалист терапевт в SPA DEMETRA. В практиката най-широко се използват луговите компреси или бандажи. За целта лугата се затопля, като температурата е стриктно контролирана до 37 градуса. По този начин се запазват качествата на йонно-колоидния разтвор.

Приготвят се памучни медицински компреси-бандажи, които се прилагат на ходилата и се оставят да престоят, за да може тялото да абсорбира полезните вещества от лугата. Стъпалото е своеобразна карта на човешкото тяло. Върху стъпалото има десетки акупунктурни точки, всяка отговаря на даден орган.

Самата процедура трае около 25 минути, а за най-добър резултат се препоръчва пакет от 12-16 процедури.

Възползвайте се от лечебните свойства на лугата като запишете още сега своя час за терапия с луга на 0885 877 866.

Детоксът идва на помощ, когато искаме да:
Йонна терапия – вана за детокс

4 Детокс програми

С понятието “thalasso” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “thalasso” e с гръцки произход и означава морска вода.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Таласотерапия

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен ДЕТОКС

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж