СПА пакет "Тя и Той"

СПА пакет "Тя и Той"

СПА пакет “Тя и Той”

СПА пакет “Тя и Той” –Отдайте се на един от най-древните масажи за преодоляване на умората и стреса-топъл Топъл масаж и рефлексолофия на ходила и длани. Дава спокойствие и релакс, а енергията ви е в излишък. След масаж се потопете в топла, отпускаща перлена вана с билги и алги. Ако искате да поглезите по-нестандартен начин тялото и душата си това е пакета за любимия човек. Като допълнение, ние ще Ви подарим бутилка червено вино или шампанско по избор. В романтична обстановка на приглушена светлина и релакс музика ще съществувате само Вие и вашата половинка. 

Специфичен масаж с няколко различни техники и похвати за масаж.

Hot Stone Масаж

Hot Stone масаж е вариация на класическата масажна терапия с помощта на различни по големина гладки базалтови камъни. Те са богати на желязо и дълго задържат генерираната топлина. 

Ориент Масаж 

Ориент масаж и неговата техника на прилагане идва от Изтока. Може да се каже, че в днешния си вид масажът произхожда от Китай, Индия и Тайланд. При източния масаж често се използват лечебни масла и треви. 

Масаж С Хималайска Сол

Масаж с хималайска сол /Himalaya Hot Salt Stone Massage/ действа, чрез използване на нерафинирани камъни от хималайска сол, които се нагряват до 70°C. 

 

Рефлексология

 

Рефлексология – Древната китайска практика добре позната oт векове в цял свят. Рефлексология, наричана още рефлексотерапия или зонова терапия разделя човешкото тяло на десет вертикални зони, подобно на меридианите. Според китайската медицина в рамките на всяка зона попадат определени органи, системи и мускулни групи, които се свързват с централната нервна система посредством определени точки в областта на стъпалата, ръцете и ушите.

Точков масаж – Точковият масаж се базира на биологично активни точки в тялото, практикувал се е и продължава да се използва, и досега в много страни. В Китай преди 6000 год. е била създадена система, която да избавя от болките, която се състои от две допълващи се части: акупунктура и акупресура.

 

Вана с магнезий-Хидротерапии

ПЕРЛЕНА ВАНА с билки, алги, аромати – вана с топла вода, в която са добавени билкови екстракти, алги, ароматични масла. Извършва се масаж на тялото от въздушни мехурчета (перли). Действа релаксиращо или ободряващо в зависимост от специфичните свойства на добавените продукти. Наред с основното си предназначение като лечебни средства билките от дълбока древност се използват и в козметиката. Те са основни източници за парфюмерийната и козметичната индустрия. В козметиката билките се прилагат в прясно състояние, под формата на сокове. Използват се извлеци от пресни и сухи растения. От растителните масла се предпочитат не изсъхливите – рециново, маслиново, бадемово, какаово и др. 

Основните съставки на билковата смес при Ориент масажа:

Цена:
300лв. за двама
Резервирайте час