fbpx

Масаж за бременни с магнезий

Бременните жени имат повишени нужди от магнезий; SPA DEMETRA представя масаж за бременни с магнезий …Масажът за бременни с магнезий помага на жената да се адаптира по-добре през периода на 40 гестационни седмици. Изместеният център на тежестта води до напрежение в мускулите около гръбнака, тежест в кръста, болки в краката. В SPA DEMETRA знаем как…
При бременните и кърмещите жени се наблюдава повишена потребност от магнезий, която не може да бъде удовлетворена при нормално хранене. Усвояването на достатъчно количество магнезий е от особена важност за нормалното протичане на бременността и за развитието на плода. Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността и след раждането. Масажът с магнезий помага на жената да се адаптира по-добре през този период. Специалистите в SPA DEMETRA са квалифицирани в този стил масаж, знаят правилния начин за позициониране по време на масажа /с помощта на малка възглавничка/.
Защо магнезият е толкова важен?
Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Той е вторият важен елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло. Магнезият е необходим за производството и съхранението на енергията в нейната цялост и е от съществено значение за поддържане на нормалните мускулни и нервни функции. За да функционират правилно нашите клетки, следва ежедневно да ги снабдяваме с достатъчно количество магнезий. Ето защо SPA DEMETRA oбогати своето меню с – МАСАЖ С МАГНЕЗИЙ за БРЕМЕННИ….

АСАЖ С МАГНЕЗИЙ ЗА БРЕМЕННИ

Бременните жени имат повишени нужди от магнезий; SPA DEMETRA представя масаж за бременни с магнезий …

При бременните и кърмещите жени се наблюдава повишена потребност от магнезий, която не може да бъде удовлетворена при нормално хранене. Усвояването на достатъчно количество магнезий е от особена важност за нормалното протичане на бременността и за развитието на плода. Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността и след раждането. Масажът с магнезий помага на жената да се адаптира по-добре през този период. Специалистите в SPA DEMETRA са квалифицирани в този стил масаж, знаят правилния начин за позициониране по време на масажа /с помоща на малка възглавничка/.
ЧАСТИЧЕН МАСАЖ НА ГРЪБ ЗА БРЕМЕННИ
АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ ЗА БРЕМЕНИ
АНТИ СТРИИ МАСАЖ ЗА БРЕМЕНИ

Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността. Масажът помага на жената да се адаптира по-добре през този период.  Специалистите в SPA DEMETRA са квалифицирани в този стил масаж, знаят правилния начин за позициониране по време на масажа /с помоща на малка възглавничка/. ТАЙ МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ – Периодът на бременност поставя нови изисквания пред женското тяло. Биомеханиката му се променя постоянно и натоварването на гръбначния стълб нараства многократно.Изместеният център на тежестта води до напрежение в мускулите около гръбнака, тежест в кръста, болки в краката. В SPA DEMETRA знаем как да се преборите с тези проблеми!

SPA DEMETRA предлага пълна гама от услуги, специално създадени и подходящи по време на бременност:

• Борба с теглото и целулита;
• Моделиране на тялото;
• Лифтинг на бюста;
• Превантивна терапия против стрии;
• Разширени вени;
• Уморени крака – фриджи;
• Крио терапия за тежки и уморени крака;
• Избелващи терапии и Фотопигментация;
• Mасаж за бременни;
• Терапевтичен масаж срещу болките в гърба.
Цена: 70лв.

Резервирайте час: 0885 877 866