Масаж за бременни с магнезий

Масаж за бременни с магнезий

Масаж за бременни

Периодът на бременност поставя нови изисквания пред женското тяло. Биомеханиката му се променя постоянно и натоварването на гръбначния стълб нараства многократно. Изместеният център на тежестта води до напрежение в мускулите около гръбнака, тежест в кръста, болки в краката. В SPA DEMETRA знаем как да се преборите с тези проблеми!
Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността и след раждането. Масажът 
за бременни помага на жената да се адаптира по-добре през този период на 40 гестационни седмици. Специалистите в SPA DEMETRA са квалифицирани в този стил масаж, знаят правилния начин за позициониране по време на масажа /с помощта на малка възглавничка/. МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ. 

ПИЙТЕ МАГНЕЗИЙ… чрез кожата! Масаж за бременни с магнезий


Защо магнезият е толкова важен за бременните, бебетата и майките?
Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Той е вторият важен елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло. Магнезият е необходим за производството и съхранението на енергията в нейната цялост и е от съществено значение за поддържане на нормалните мускулни и нервни функции. За да функционират правилно нашите клетки, следва ежедневно да ги снабдяваме с достатъчно количество магнезий. При особени случаи, какъвто е бременността, тялото се нуждае от различни по количество вещества, за да продължи да функционира в оптимални граници. Ето защо SPA DEMETRA oбогати своето меню от масажи с – МАСАЖ С МАГНЕЗИЙ за Бременни. За  траен ефект е добре  да се комбинира с  Масаж с Поморийска луга. Вижте всички СПА терапии за бременни.

Масаж за бременни с магнезий

Как ще се чувствате, ако имате достатъчно магнезий в организма:


Бременните жени имат повишени нужди от магнезий; 
При бременните и кърмещите жени се наблюдава повишена потребност от магнезий, която не може да бъде удовлетворена при нормално хранене. Усвояването на достатъчно количество магнезий е от особена важност за нормалното протичане на бременността и за развитието на плода. Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността и след раждането. 

ЧАСТИЧЕН МАСАЖ НА ГРЪБ ЗА БРЕМЕННИ
АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ
АНТИ СТРИИ МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ

Масаж за бременни с магнезий

SPA DEMETRA предлага пълна гама от услуги, специално създадени и подходящи по време на бременност:

Цена цяло тяло
95 лв.
50 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажа

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Лечебен масаж

Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масаж с билки

Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масажи за двама