Антицелулитен масаж с магнезий за бременни + превенция стрии

Антицелулитен масаж с магнезий за бременни + превенция стрии

Антицелулитен масаж с магнезий за бременни + превенция стрии 

Как да избегнем появата на целулит по време на бременност? Тялото на жената преминава през много промени по време на бременността. Водещата промяна, след качването на нежеланите килограми, е появата на целулит и нежеланите стрии. Антицелулитният масаж по време на бременност е все по-търсен и по-търсен. За да предотвратите появата на целулит по време на бременност ние от Spa Demetra ви съветваме да се насочите към антицелулитен масаж с магнезий и щраусово масло с колаген за превенция срешу стрии. Превенцията на стрии е  задължителна редовна грижа през цялата бременност. Масажът включва техники от лимфодренажния масаж, за да се стимулира кръвообращението, подпомагайки изхвърлянето на натрупаните в тялото токсини и редуцира задържането на вода по време на бременност. Магнезият стимулира метаболизма на клетките и разгражда мастните депа, превръщайки ги в енергия. Кръвоносните съдове се разширяват и се подобрява кръвообращението. Ускорява се отделянето на токсични вещества от организма и по този начин се засилва имунната система. Щраусовото масло с колаген е най-добрата комбинация за превенция на стрии. За дълготраен ефект се препоръчват минимум 30 масажа, разпределени в 9 месеца.

Антицелулитни програми за бременни

Антицелулитен масаж с магнезий за бременни + превенция стрии 

Създаваме индивидуални програми за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагностика за състоянието на вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: вашата лична рецепта за красота. Основните терапевти, които извършват процедури за бременни в SPA DEMETRA, са преминали сертифициран курс Академия за бременни, провеждано в Париж.

Магнезиевото олио, използвано при антицелулитен масаж увеличава неговият ефект, защото:
Редовна цена
85 лв.
Пакет цена: 10 масажа - 700лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж