fbpx

Терапия за подготовка на зърната за кърмене

ТЕРАПИЯ БЮСТОПЛАСТИКА – МОДЕЛИРАНЕ НА БЮСТА 3D

/подготовка на зърната за кърмене/
За да запази добрата форма на бюста по време на цялата бременност, SPA DEMETRA предлага на своите бременни клиенти, терапия грижа за бюста „МОДЕЛИРАНЕ НА БЮСТА БЕЗ СКАЛПЕЛ. Гърдите се нуждаят от редовна и специфична грижа. Гърдата се състои от млечни жлези и мастна тъкан, няма мускул. Затова е много важно да се стимулира локалния метаболизъм на гърдите, за да ги запазим в добра форма за по-дълго време. Фитокомплексите в терапията са богати на стероидите Санунозиди, чиято химическа структура е близка до женския хормон Естроген. Направените тестове показват увеличаване твърдостта на гърдите с до 18% и ефективно тонизиране на микроциркулацията. Всяка трета жена направила си терапията има видимо подобряване формата на гърдите и тонуса им. Терапията, съчетана с редовната употреба на продуктите за домашна грижа, дава видими резултати – стегнат бюст с гладко деколте.

LINEA SENO PLASTY – ТЕРАПИЯ БЮСТОПЛАСТИКА – МОДЕЛИРАНЕ НА БЮСТА БЕЗ СКАЛПЕЛ

За да запази добрата форма на бюста по-време на бременност Qetre, създаде терапия грижа за бюста „МОДЕЛИРАНЕ НА БЮСТА БЕЗ СКАЛПЕЛ. Гърдите се нуждаят от редовна и специфична грижа, особено преди да се започне образуването на коластрата. Гърдата се състои от млечни жлези и мастна тъкан, няма мускул. Затова е много важно да се стимулира локалния метаболизъм на гърдите, за да ги запазим в добра форма за по-дълго време. Фитокомплексите в терапията са богати на стероидите санунозиди, чиято химическа структура е близка до женския хормон естроген. Направените тестове показват увеличаване твърдостта на гърдите с до 18% и ефективно тонизиране на микроциркулацията. Всяка трета жена направила си терапията има видимо подобряване формата на гърдите и тонуса им. Терапията, съчетана с редовната употреба на продуктите за домашна грижа дава видими резултати – стегнат бюст с гладко деколте.


Подготовка на гърдите през бременността

Най-важното правило е да поддържате стриктна хигиена и след баня винаги добре да подсушавате гърдите. Сутрин и вечер с измити ръце и с нежни движения нанасяйте специален крем. Консултирайте се с Вашата акушерка или с Вашия лекар кой от продуктите, които се предлагат по магазините, е най-подходящ за Вас. Поради хормоналния бум през бременността зърната са изключително чувствителни. Затова избягвайте грубото им обтриване, тъй като то може да предизвика маточни контракции.

Ценa: 61лв.

Резервирайте час: 0885 877 866