Терапия за подготовка на зърната за кърмене

Терапия за подготовка на зърната за кърмене

Терапия за подготовка на зърната за кърмене

ТЕРАПИЯ БЮСТОПЛАСТИКА – МОДЕЛИРАНЕ НА БЮСТА 3D

/подготовка на зърната за кърмене/
За да запази добрата форма на бюста по време на цялата бременност, SPA DEMETRA предлага на своите бременни клиенти, терапия грижа за бюста „МОДЕЛИРАНЕ НА БЮСТА БЕЗ СКАЛПЕЛ. Гърдите се нуждаят от редовна и специфична грижа. Гърдата се състои от млечни жлези и мастна тъкан, няма мускул. Затова е много важно да се стимулира локалния метаболизъм на гърдите, за да ги запазим в добра форма за по-дълго време. Фитокомплексите в терапията са богати на стероидите Санунозиди, чиято химическа структура е близка до женския хормон Естроген. Направените тестове показват увеличаване твърдостта на гърдите с до 18% и ефективно тонизиране на микроциркулацията. Всяка трета жена направила си терапията има видимо подобряване формата на гърдите и тонуса им. Терапията, съчетана с редовната употреба на продуктите за домашна грижа, дава видими резултати – стегнат бюст с гладко деколте.

 

LINEA SENO PLASTY – ТЕРАПИЯ БЮСТОПЛАСТИКА – МОДЕЛИРАНЕ НА БЮСТА БЕЗ СКАЛПЕЛ

За да запази добрата форма на бюста по-време на бременност Qetre, създаде терапия грижа за бюста „МОДЕЛИРАНЕ НА БЮСТА БЕЗ СКАЛПЕЛ. Гърдите се нуждаят от редовна и специфична грижа, особено преди да се започне образуването на коластрата. Гърдата се състои от млечни жлези и мастна тъкан, няма мускул. Затова е много важно да се стимулира локалния метаболизъм на гърдите, за да ги запазим в добра форма за по-дълго време. Фитокомплексите в терапията са богати на стероидите санунозиди, чиято химическа структура е близка до женския хормон естроген. Направените тестове показват увеличаване твърдостта на гърдите с до 18% и ефективно тонизиране на микроциркулацията. Всяка трета жена направила си терапията има видимо подобряване формата на гърдите и тонуса им. Терапията, съчетана с редовната употреба на продуктите за домашна грижа дава видими резултати – стегнат бюст с гладко деколте.

 

 

Подготовка на гърдите през бременността:
Цени:
61лв.
Резервирайте час
Методът разбива мастните натрупвания. Подобрява метаболизма. Подпомага освобождаването на задържаните течности по време на бременността.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Моделиране на тялото

Повечето жени свързват бременността с отичането на долни крайници. Но този проблем могат да получат и дамите при всяко увеличаване на теглото. ТЕРАПИЯ ФРИДЖИ – против тежки и уморени крака.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Терапия ФРИДЖИ

Бременните жени имат повишени нужди от магнезий; SPA DEMETRA представя масаж за бременни с магнезий …Масажът за бременни с магнезий помага на жената да се адаптира по-добре през периода на 40 гестационни седмици.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масаж за бременни с магнезий