Анти-акне терапия

Анти-акне терапия резултати

Анти-акне терапия

За жалост акнето не е проблем само на подрастващите, а и на голям процент от възрастното население. Лъщящата кожа, широките пори и гнойните пъпки са неприятен козметичен и здравословен проблем, решаването, на който е цел на тази анти-акне терапия. Борба с акнетичната кожа – терапията включва почистване на кожата, отстраняване от порите на натрупаната мастна секреция и кисти, с което се премахва възможността за възпалителни процеси. Терапията е за дълбоко почистване на проблемна и мазна кожа. Идеална серия за поддържане на акнетичната кожа, независимо от стадия. Предотвратява образуването на комедони, свива порите и почиства в дълбочина.

Анти-акне терапия e процедура, кото се прилага с цел отстраняване на мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса, за да се даде възможност на кожата да диша и за по-доброто проникване на антибактериалните  продукти. 

за Процедурата:
Редовна цена
48 лв.
IPL светлина: 75лв.
Резервирайте час

Лечение на акне с IPL светлина

IPL лечение на акне:

Акнето се среща най-често по време на пубертета. Нарича се още акне вулгарис (acne vulgaris). При обикновеното акне има няколко вида кожни промени – комедони, папули, пустули (пъпки) дори и единични възелчета. По-повърхностните промени по кожата се задържат няколко седмици, а по-дълбоките могат да се задържат и за месеци. След преминаване на възпаленията могат да останат петънца и белези. Повечето хора с акне имат повишена секреция на себум – себорея.

Използвайки къса дължина на светлинната вълна успява да контролира развитието на Propinumbacterium acnes. Това е бактерията, която е отговорна за зачервяването и възпламеняването на акнето. При лечението на акне с IPL е необходимо да бъдат проведени 6 до 12 терапии в зависимост от дълбочината на съдовете. Препоръчително е курсовете да се провеждат в интервал от 21 дни. Спа Деметра разполага с последен модел IPL апарат за борба с акнето. Тази технология се развива от 8 години и до този момент успешно се използва за лечение на акне.

Лечение на акне с IPL светлина:
Фотон терапия с LED светлини

4 програми при акне:

Фотон терапия с LED светлини е един от съвременните неинвазивни методи за решаването на козметични проблеми и превенция на свързаните с възрастта промени.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Методи за почистване на лицето в козметичния кабинет. КОЙ е най-подходящият за ВАС? Запиши своята безплатна диагностика.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
При лечението на акне с IPL е необходимо да бъдат проведени 6 до 12 терапии в зависимост от дълбочината на съдовете. Препоръчително е курсовете да се провеждат в интервал от 21 дни.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ