IPL Лечение на акне

IPL Лечение на акне

IPL Трериране на акне

Използвайки къса дължина на светлинната вълна успява да контролира развитието на Propinumbacterium acnes, това е бактерията, която е отговорна за зачервяването и възпламеняването на акнето. При лечението на акне с IPL е необходимо да бъдат проведени 6 до 12 терапии в зависимост от дълбочината на съдовете. Препоръчително е курсовете да се провеждат в интервал от 21 дни. Спазвайте указанията на специалистите в SPA DEMETRA и графика за посещение за максимален ефект. Спа Деметра разполага с последен модел IPL апарат за борба с акнето. Тази технология се развива от 8 години и до този момент успешно се използва за борба с акне. За максимален ефект, като предходна процедура е препоръчително да се направи Аквапилинг или Диамантено микродермабразио. 

Редовна цена
75 лв.
Резервирайте час
Основните механизми за причина на акнето включват комбинация от:

ГРИЖА ЗА АКНЕТИЧНАТА КОЖА

Фотон терапия с LED светлини е един от съвременните неинвазивни методи за решаването на козметични проблеми и превенция на свързаните с възрастта промени.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Методи за почистване на лицето в козметичния кабинет. КОЙ е най-подходящият за ВАС? Запиши своята безплатна диагностика.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
При лечението на акне с IPL е необходимо да бъдат проведени 6 до 12 терапии в зависимост от дълбочината на съдовете. Препоръчително е курсовете да се провеждат в интервал от 21 дни.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ