fbpx

Антицелулитен масаж с багети

Антицелулитен масаж с багети SPA DEMETRA

Aнтицелулитен масаж с багети e подходящ при свръх тегло, затлъстяване и оточен целулит. Масажът с багети е специална техника с която организма по естествен път освобождава тялото от задържаната вода. Масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсини, по този начин циркулацията на кръвта и лимфата се усилва. Отровите се изхвърлят активно, подобрената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини. Дренажът ефективно бори целулита. За максимален ефект е добре да се комбинира с Огнен антицелулитен масаж и/или терапия Гипс клин. За дълготраен ефект се препоръчват минимум 16 масажа. В началото / до третият масаж -всичко е строго индивидуално/ усещането е болезнено по време на антицелулитните масажи, но след това масажирането става приятно.

Aнтицелулитен масаж с багети се препоръчва при затлъстяване, свръх тегло, и целулит. Масажът с багети идва от древността – методиката е разработена в Древния Китай. Специалната техника освобождава задържаната вода в тялото. Масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсини. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилва.Отровите се  изхвърлят  активно и клетките се възстановяват по-бързо. Усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини. Дренажът ефективно бори целулита. За максимален ефек е добре да се комбинира с Огнен антицелулитен масаж.

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: вашата лична рецепта за красота.

Ценa: 45лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

Антицелулитен масаж с багети въздейства върху организма по следните начини:

• пречиства организма от шлаките и токсичните вещества;
• значително намалява задържането на вода в организма;
• мощен лимфен дренаж;
• ефективно премахва оточния целулит;
• помага за бързото и ефективно оформяне на тялото;
• стимулира отслабването.