Антицелулитен масаж с багети

Антицелулитен масаж с багети

Антицелулитен масаж с багети

Aнтицелулитен масаж с багети e подходящ при свръх тегло, затлъстяване и оточен целулит. Масажът с багети идва от древността – методиката е разработена в Древния Китай.  Масажът с багети е специална техника с която организма по естествен път освобождава тялото от задържаната вода. Масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсини, по този начин циркулацията на кръвта и лимфата се усилва. Отровите се изхвърлят активно, подобрената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини. Дренажът ефективно бори целулита. За максимален ефект е добре да се комбинира  Скулпториране на тяло и/или терапия Гипс Клин. За дълготраен ефект се препоръчват минимум 16 масажа. В началото / до третият масаж – всичко е строго индивидуално/ усещането е болезнено по време на антицелулитните масажи, но след това масажирането става приятно.

Антицелулитен масаж с багети въздейства върху организма по следните начини:

Борба с целулита на пълни обороти

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота. Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!! Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло. Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.
Редовна цена
100 лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ