fbpx

Антицелулитен масаж

Антицелулитен масаж-интензивен масаж, стимулиращ разпада на целулита! 

 

Антицелулитният масаж е интензивен масаж, при който се подобрява кръвообращението и така се стимулира разпада на целулита. Използват се антицелулитни масла, както за намаляне на триенето, така и за въздействие върху целулитните депа. Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният антицелулитен масаж. Именно с негова помощ се подобрява кръвообращението. Увеличеното кръвоснабдяване от една страна носи повече кислород, който подпомага изгарянето на мазнините, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфния застой и отстранява токсините и отпадните продукти на метаболизма.
За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж е важно проблемните зони да се третират с качествени продукти, целта на които е да се абсорбират добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържанието й. В комбинация с антицелулитния масаж в SPA DEMETRA използваме антицелулитен серум, концентрат на силни активни съсътавки. Антицелулитния масаж е в основата на всяка програма в борбата с целулита. В комбинация с всяка една терапия би дал по бърз разпад на мастните клетки, и заглаждане на целулита. Ако антицелулитните масажи се изпълняват в серия, два пъти в седмицата в продължение на месец, резултата трябва да е забележим между 4-6 масаж.

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: вашата лична рецепта за красота.

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло.
Kонсултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час – 0885 877 866

Цена: 50лв.
Резервирайте час: 0885 877 866