fbpx

Алги/Теласотерапия

Терапия Алги /Таласотерапия

/1 терапия –действие в 4 направления/

• Стягане;
• Изгаряне на мазнини (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките);
• Борба с едематозен целулит;
• Борба с фиброзен целулит.

Морето ни дава различни полезни съставки използвани в козметиката. Морските водорасли са с високо съдържание на олигоелементи, което ги прави основна активна съставка в антицелулитните терапии и процедурите срещу борбата с наднорменото тегло.

Видове ALGI:

Аlga Dermo Tonificante – Стягащa и тонизиращa маска с водорасли, помага в процедурата срещу загуба на еластичността на кожата.

Аlga Dermo Liposolvente – Активна маска с водорасли с отслабващ ефект, помага за моделиране на тялото.

Аlga Dermo Аttive E – Маска с водорасли срещу едематозен целулит /СТЕПЕН целулит – отточна/. В медицинската литература се описва като стадий на ЕДЕМА. Наред със смутената микроциркулация се забелязват сериозни смущения във венозната и лимфната циркулация. Долните крайници вечер оттичат, понякога от сутринта/.

Аlga Dermo Аttive F – Маска с водорасли срещу фиброзен целулит /Целулитните възли, образувани в резултат на смутената микроциркулация и застоя на течностите, са все още малки, макар добре да личат при тестуване. В някои части на тялото те са по-големи, а в други започват да се съединяват във вид на повлекла. Това придава грубоват, неравен вид на кожата, което се забелязва и отстрани/.

Таласотерапия – Терапия за активно отслабване, чрез маска с водорасли
Алги/Таласотерапия
С понятието “thalasso” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “thalasso” e с гръцки произход и означава морска вода. A таласотерапия – терапия /лечение/ с морски продукти. Според специалистите в козметологията използването на водораслите в козметиката води до изключителни резултати. Видимо подобрение на кръвообращението, което е в основата на положителните ефекти, установени при мастните натрупвания, целулита и наднорменото тегло. На основата на водорасли са почти всички терапии в борбата с целулита, това е така защото на основата на водорасли са всички качествени детокс продукти.

Цена: 60лв.

Резервирайте час: 0885 877 866