Таласотерапия

Таласотерапия

Таласотерапия

Таласотерапия – Терапия за активно отслабване, чрез маска с водорасли Алги/Таласотерапия.
С понятието “thalasso” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “thalasso” e с гръцки произход и означава морска вода. A таласотерапия – терапия /лечение/ с морски продукти. Според специалистите в козметологията използването на водораслите в козметиката води до изключителни резултати. Видимо подобрение на кръвообращението, което е в основата на положителните ефекти, установени при мастните натрупвания, целулита и наднорменото тегло. На основата на водорасли са почти всички терапии в борбата с целулита, това е така защото на основата на водорасли са всички качествени детокс продукти.

таласотерапия-Кална терапия за отслабване

Таласотерапия


Терапия Алги /Таласотерапия

/1 терапия –действие в 4 направления/

Стягане;
• Изгаряне на мазнини (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките);
Борба с едематозен целулит;
• Борба с фиброзен целулит.

Морето ни дава различни полезни съставки използвани в козметиката. Морските водорасли са с високо съдържание на олигоелементи, което ги прави основна активна съставка в антицелулитните терапии и процедурите срещу борбата с наднорменото тегло.  

Детоксикираща Кална Терапия

Видове ALGI:

Аlga Dermo Tonificante – Стягащa и тонизиращa маска с водорасли, помага в процедурата срещу загуба на еластичността на кожата.

Аlga Dermo Liposolvente – Активна маска с водорасли с отслабващ ефект, помага за моделиране на тялото.

Аlga Dermo Аttive E – Маска с водорасли срещу едематозен целулит /СТЕПЕН целулит – отточна/. В медицинската литература се описва като стадий на ЕДЕМА. Наред със смутената микроциркулация се забелязват сериозни смущения във венозната и лимфната циркулация. Долните крайници вечер оттичат, понякога от сутринта/.

Аlga Dermo Аttive F – Маска с водорасли срещу фиброзен целулит /Целулитните възли, образувани в резултат на смутената микроциркулация и застоя на течностите, са все още малки, макар добре да личат при тестуване. В някои части на тялото те са по-големи, а в други започват да се съединяват във вид на повлекла. Това придава грубоват, неравен вид на кожата, което се забелязва и отстрани/.

Детокс След Празниците

Детоксикираща Кална Терапия - Таласотерапия

Да пречистим тялото и духа си, да се освободим от токсините, да накараме кожата да заблести, да събудим доброто си настроение. детоксикираща терапия, която насища кожата с кислород и се бори с всички негативни ефекти на урбанизицията и напрегнатия ни начин на живот. Кална детоксикация за цялото тяло, оставете се в ръцете на професионалистите в SPA DEMETRA, те ще извадят токсините от Вашето тяло, като същевременно ще релаксирате и ще нахраните Вашата кожа. За максимален ефект, на 100% детокс съчетахте Калолечение с масаж с мед.  
Студио за отслабване

Кална терапия /Калолечение/ за отслабване

Парафинът, смесен с морската кал, хидратира кожата и подобрява тонуса й. Алги и екстракт от Гуарана, действат в синхрон с подгряващия ефект на парафангото, като разграждат мастните натрупвания и стимулират елиминирането на течностите. Ето защо ние препоръчваме прилагането на тази процедура при наличие на оточен целулит, както и при по-голямо количество на подкожна мастна тъкан. Кална терапия за отслабване, е много подходяща да се комбинира с антицелулитен масаж, терапия Гипс Клин и/или КавитацияВиж всичките ни предложения за моделиране на тялото.

таласотерапия-спадеметра

Терапията с кал въздейства върху организма по следните начини:

Морската кал съдържа всички здравословни соли, минерали и микроелементи на морската вода заедно с органични вещества. Калта оказва благотворно въздействие върху функциите на всички органи и системи в човешкия организъм. Калта и нейните микроелементи проникват през кожата и способстват за ускоряването на кръвообращението, усилват обменните процеси и подпомагат елиминирането на токсините от организма. Същевременно с това се абсорбират биологично активни вещества и минерали, благодарение на което тялото се снабдява с необходимите му елементи, а мускулатурата, и органите релаксират и се регенерират. При така активираният метаболизъм, организмът се възстановява по-бързо, имунната система укрепва и се балансират всички жизнени процеси.
Таласотерапия

Терапия за активно отслабване, борба с целулита чрез маска с водорасли

Освен че запазват кожата здрава, красива и еластична, някои водорасли успешно помагат в борбата с целулита. Трите вида, които най-често се използват в козметиката: фукус, ламинария и спирулина, съдържат много голямо количество йод, който помага на работата на щитовидната жлеза. Благодарение на тези водорасли се подобрява кръвообращението и обменните процеси в организма, премахват се излишните обеми и целулита, кожата се опъва и се подпомага производството на колаген. Видимо подобрение на кръвообращението, което е в основата на положителните ефекти установени при мастните натрупвания, целулита и наднорменото тегло.

Кал, водорасли и алги в комбинация въздействат върху организма по следния начин:

Кална терапия за отслабване:
80 лв.
60 лв./частична апликация
Резервирайте час
Детоксът идва на помощ, когато искаме да:

4 Детокс програми

С понятието “thalasso” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “thalasso” e с гръцки произход и означава морска вода.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен ДЕТОКС

Калолечение се прилага за облекчаване на над 44 вида заболявания на опорно-двигателната, нервна и полова система на човека, поради своя състав, богат на водород.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Калолечение