Антицелулитна шоколадова терапия

Антицелулитна шоколадова терапия

Антицелулитна шоколадова терапия

Шоколадова процедура, която зарежда кожата с енергия. Ако се нуждаете от загуба на няколко сантиметра, то това е точната процедура за Вас. Терапия, която елиминира токсините, участва в енергийния обмен, стимулира обонянието и повишава нивото на серотонин, и ендорфин – хормона на щастието. Създава усещане за релакс, шоколадов вкус и комфорт. 

Кофеинът, който се съдържа в шоколада помага за борбата с целулита и трайното отслабване. Разковничето е в какаото на прах, екипът на SPA DEMETRA знае това – и приготвя сместа непосредствено преди терапията. То съдържа минерални соли, борещи целулита; витамини, които дълбоко хидратират кожата; антиоксиданти – за борба със стареенето на кожата и кофеин – за разграждане на излишното тегло. Калцият, който е особено необходим за костите и мускулните тъкани, е особено изобилен в шоколада – повече, отколкото в киселото мляко. Наличието на фосфор го прави силен конкурент на рибата, а ниското съдържание на натрий помага в борбата със задържане на вода в тялото. За максимален ефект е добре да се комбинира с Огнен антицелулитен масаж и/или терапия Гипс Клин.

Шоколадът въздейства върху организма по следните начини:
Редовна цена
85 лв.
Резервирайте час
ШОКОЛАД, КОЙТО НЕ СЕ ЛЕПИ ПО ТЯЛОТО, А ПРЕДИЗВИКВА ОТСЛАБВАНЕ И БОРБА С ЦЕЛУЛИТА! ТЕРАПИЯ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОБИЧАТ ШОКОЛАД
ФАЗИ НА ТЕРАПИЯТА:

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж