Антицелулитна терапия с бръшлян

Антицелулитна терапия с бръшлян

Антицелулитна терапия с бръшлян

Антицелулитна терапия с Бръшлян – програма за борба с целулита, предназначена за моделиране на проблемните зони, дренира задържаната вода от клетките, като по този начин подобрява общият вид на засегнатите от целулит зони. За конкретно намаляване в сантиметри, за разграждане на локалните мазнини и за борба с целулита. Антицелулитна терапия с бръшлян е съставена от натурални активни съставки от растителен и морски произход, които комбинирани по подходящ начин стимулират засегнатата от целулит и натрупване на мазнини тъкан. За бърз, видим и траен ефект е добре терапията да се комбинира с антицелулитен масаж. Терапията добре се комбинира и допълва с терапия Гипс Клин.

Екстракта от Бръшлян – дренира задържаната вода от клетките, като по този начин подобрява общият вид на засегнатите от целулит зони. Стимулира обменните процеси и се препоръчва като понижаващо апетита средство. Ускорява разлагането на мазнините в организма. Ако желате трайно да отслабнете, комбинирайте с терапия Гипс Клин, липо масаж и/или Кавитация.

Резултати от боди репинг с Бръшлян:
Антицелулитна терапия с бръшлян

SLIMMING THERMAL - Антицелулитна терапия с бръшлян /редуциране на целулита с отслабващ ефект/

SLIMMING THERMAL – редуциране на целулита с отслабващ ефект Комбинация на две патентовани технологии за професионално третиране на несъвършенствата по тялото–Тhermal Blanket и бръшлян. Зад тези комбинация стоят познати на естетиците с доказаната си ефикасност и комбинация на силната активна съставка на бръшляна, които приложени заедно действат безкомпромисно върху целулита, локалните мастни натрупвания и липсата на тонус. Подобрява тонуса на тъканите и намалява мастните натрупвания. Предизвиква интензивно кръвонапълване и усещане за топлина, която трае около 30 минути. Увеличението на температурата в третираните област, подобрява микроциркулацията в резултат на което организма изгаря по-голямо количество мастни компоненти.
Редовна цена
95 лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж