fbpx

Антицелулитна терапия с бръшлян


Антицелулитна терапия с бръшлян SPA DEMETRA

Антицелулитна терапия с Бръшлян – програма за борба с целулита, предназначена за моделиране на проблемните зони, дренира задържаната вода от клетките, като по този начин подобрява общият вид на засегнатите от целулит зони. За конкретно намаляване в сантиметри, за разграждане на локалните мазнини и за борба с целулита. Антицелулитна терапия с бръшлян е съставена от натурални активни съставки от растителен и морски произход, които комбинирани по подходящ начин стимулират засегнатата от целулит и натрупване на мазнини тъкан. За бърз, видим и траен ефект е добре терапията да се комбинира с антицелулитен масаж. Терапията добре се комбинира и допълва с терапия Гипс Клин.

Екстракта от Бръшлян – дренира задържаната вода от клетките, като по този начин подобрява общият вид на засегнатите от целулит зони. Стимулира обменните процеси и се препоръчва като понижаващо апетита средство. Ускорява разлагането на мазнините в организма.

SLIMMING THERMAL – редуциране на целулита с отслабващ ефект

Комбинация на две патентовани технологии за професионално третиране на несъвършенствата по тялото–Тhermal Blanket и бръшлян. Зад тези комбинация стоят познати на естетиците с доказаната си ефикасност и комбинация на силната активна съставка на бръшляна, които приложени заедно действат безкомпромисно върху целулита, локалните мастни натрупвания и липсата на тонус. Подобрява тонуса на тъканите и намалява мастните натрупвания. Предизвиква интензивно кръвонапълване и усещане за топлина, която трае около 30 минути. Увеличението на температурата в третираните област, подобрява микроциркулацията в резултат на което организма изгаря по-голямо количество мастни компоненти.

Резултати от боди репинг с Бръшлян:

• Активизация на отделителните функции на организма;
• Борба с целулита, отстраняване на мастната тъкан;
• Антицелулитно и отводняващо действие: подтикват мазнините, складирани в мастните клетки на кожата, да се върнат в кръвта, да бъдат отстранени или използвани за енергия;
• Ликвидация на отоците, изчистване и детоксикация на организма;
• Намаляване на обиколките в проблемните зони, лифтинг на тялото;
• Стягащо действие.

Цена за 1 процедура – 89лв.
Пакетна цена за 4 процедури – 280лв. / 70лв./
Пакетна цена за 6 процедури – 360лв. / 60лв./
Пакетна цена за 10 процедури – 500лв. / 50лв./


Резервирайте час: 0885 877 866