BODY WRAPPING

ПРЕБОРЕТЕ излишните килограми с терапия със ЗЕЛЕН ЧАЙ, ЗЕЛЕНО КАФЕ, ВОДОРАСЛИ И КАНЕЛА BODY WRAPPING

Терапията е ефективен метод в областта за коригиране на теглото BODY WRAPPING. Ускорява обменните процеси в организма. Подходяща терапия BODY WRAPPING за всеки, който иска да се раздели с излишните сантиметри без да се лишава от любимите си храни. Терапията извежда успешно токсините от организма, подобрява обмяната на веществата помага за премахване на излишните мазнини. Дренирашия ефект бори целулита. За максимален ефект е добре да се комбинира с Антицелулитен масаж и/или терапия Гипс Клин. За дълготраен ефект се препоръчват минимум 16 терапии. 

BОDY WRAPPING въздейства върху организма по следните начини:

АКТИВНИ СЪСТАВКИ BODY WRAPPING:

АКТИВНИ СЪСТАВКИ BODY WRAPPING: КАНЕЛА

КАНЕЛА


KAНЕЛА – богата на желязо, калций и фибри. Все по-често канелата се използва за отслабване. Приемът на канела намалява теглото. Тъй като високите нива на кръвната захар могат да доведат до увеличаването на съхранение на мазнините от организма. Канелата помага за предотвратяване на тази тенденция, като ви позволява да отслабнете. Канелата влияе добре на метаболизма и усвояването на захарта от организма. Забавя преминаването на храната от стомаха в червата, следователно, дава усещане за ситост по-дълго време, но ядете по-малко. Това ви помага да отслабнете. Канелата помага на организма да преработи въглехидратите по-ефективно – това също помага за загуба на няколко килограма. 

BODY WRAPPING ЗЕЛЕН ЧАЙ

ЗЕЛЕН ЧАЙ


ЗЕЛЕН ЧАЙ – Има силно прочистващо действие, природен антибиотик.

Зеленият чай е един от най-мощните антиоксиданти. Благодарение на високите стойности на съдържащите се в зеленият чай полифеноли, той може да ускори с 50% прочистването на свободните радикали от тялото. Това подобрява състоянието на редица органи и стимулира системата за детоксикация на черния дроб. 

Изстудява тялото по време на летните горещини и по този начин адаптира телесната температура към външни условия. Няколко минути след поемането на чая се отварят порите, телесната температура спада с 1-2 градуса и човек се чувства приятно по време на горещините;

BОDY WRAPPING ЗЕЛЕНО КАФЕ

ЗЕЛЕНО КАФЕ


ЗЕЛЕНО КАФЕ – използва се за коригиране на теглото. Ускорява обменните процеси в организма. Подходяща терапия за всеки, който иска да се раздели с излишните сантиметри без да се лишава от любимите си храни. Комбинацията от кофеин и хлорогенова киселина се съдържа в зеленото кафе, което го прави може би най-мощният природен унищожител на мазнини. Неговата ефективност го прави една от основните терапии в борбата с целулита и излишните килограми. 

Енергизиращите свойства на растението са открити  още в древността. Днес приложението на кафето минава отвъд границите на вкусовите рецептори и намира приложение в козметичната индустрия, спа салоните, алтернативната медицина и ежедневната разкрасителни процедури. Наред с антиоксидантите, антибактериалните вещества и кофеина в състава си, кафето съдържа фибри, магнезий, калций, витамини В и над 1000 ароматични химически вещества.

ЗЕЛЕН ЧАЙ :
ЗЕЛЕНО КАФЕ :
ЗЕЛЕН ЧАЙ, ЗЕЛЕНО КАФЕ, ВОДОРАСЛИ И КАНЕЛА BODY WRAPPING

Борба с целулита на пълни обороти

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота. Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!! Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло. Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.
Редовна цена
65 лв.
38 лв./апликация
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж