Отслабваща терапия Fat burner

Отслабваща терапия Fat burner

Отслабваща терапия Fat burner

Терапията за намаляване на сантиметри. Процедури за сваляне на корема със силно  изразено отслабващо действие  (бърз и здравословен метод, трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките). Терапия с отслабващ и стягаш ефект специално създадена за извайване на тялото. Fat Burner и комбинацията от етерични масла от лимон и розмарин, са известни с действията си срещу местните натрупвания. Терапията с Fat Burner  представлява специално проектирана формула за борба с акумулирането на подкожната мазнина. Уникален състав от високо ефективни биологични компоненти стимулира микроциркулацията в кожата и повишава метаболизма на мастните клетки.За бърз, видим и траен ефект е добре  да се комбинира с терапия Гипс Клин, липо масаж и/или Кавитация.

Как действа Fat Burner?

Борба с целулита на пълни обороти

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота. Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!! Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло. Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.
Редовна цена
75 лв.
1 зона по избор /седалище, бедра, корем, паласки, ръце/– 38лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж