Антицелулитна терапия с Цикория и Гуарана

Антицелулитна терапия с Цикория и Гуарана

Антицелулитна терапия с Цикория и Гуарана SPA DEMETRA Намалява и предотвратява складирането на мазнините прекомерно върху проблемните зони. Предназначена е за хора от всички възрасти, които искат да отслабнат. Антицелулитна терапия с Цикория се бори с така наречената „портокалова кожа“. Тя мощно се бори със затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообращението, както и всякакви проблеми, рефлектиращи върху естетическото състояние на тялото. Гуараната е 12 – метров храст. Съдържа естествен кофеин, но в несравнимо по-усвояема форма отколкото в кафето (в свободна форма). Гуараната стимулира обменните процеси и се препоръчва като понижаващо апетита средство, както и поддържащо по време на диета, и отслабване. Екстрактът от гуарана стимулира кожното кръвообращение, повишава тонуса на мускулите, съдовите стени, в това число на вените и лимфните съдове, което способства извеждането на течности. Ускорява разлагането на мазнините в организма. За максимален ефект е добре да се комбинира с Антицелулитен масаж и/или терапия Гипс Клин. За дълготраен ефект се препоръчват минимум 16 Антицелулитни терапии с Цикория и Гуарана.
Терапия с Цикория въздейства върху организма по следните начини:

Борба с целулита на пълни обороти

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота. Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!! Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло. Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.
Редовна цена
100 лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж