Терапия Стопи целулита

Терапия Стопи целулита

Терапия Стопи целулита

 Eфективна корекция на целулит, оформяне и стягане на тялото – Терапия Стопи целулита!
Активна самозатоплящa се терапия. Терапия Стопи целулита за намаляване на обиколката и лечение на целулита. Съдържа отслабващи съставки и екстракти от гуарана, центела азиатика и цикория, които подобряват метаболизма, и намаляват мастните натрупвания по тялото. Методът, който Ви предлагаме за стопяване на „портокаловата” кожа е високо ефективен и комплексен. В SPA DEMETRA с помощта на нова антицелулитна техника вкарваме в дълбочина специален антицелулитен гел с  немско качество, за перфектни резултати с Терапия Стопи целулита. Терапия Стопи целулита не е предназначена за хора страдащи от разширени вени и повърхностни капиляри.

Фази на Терапия Стопи целулита

спа за тяло пилинг

ФАЗА1: ЕНЕРГИЧНА ЕКСФОЛИАЦИЯ


Ексфолииращ спрей за тяло. Освобождава кожата, почиства, снабдява тъканите с кислород, активира микроциркулацията, увеличава пропускливостта на епидермиса към активните съставки от продуктите. Има леко затоплящо действие, което стимулира кръвната циркулация. 

Терапия Стопи целулита

ФАЗА 2: НАНАСЯНЕ НА СПЕЦИФИЧЕН СЕРУМ

Серум против целулит. Високотехнологичният комплекс Liporedux комбинира карнитин, кофеин и есцин (от див кестен) – съставки, които редуцират мастните депа, дренират тъканите, стягат и изглаждат кожата, активизират кравообращението и синтеза на колаген. Лецитин, пантенол и масло от лимонова трева подхранват, хидратират и тонизират кожата. Приятен загряващ ефект, нежна текстура, свеж аромат. Серум, който стимулира липолизата (скулптиращ ефект), дренира тъканите (фито-алги дрениращ комплекс), реструктурира съединителната тъкан (стягащ реструктуриращ комплекс). 
Методи за Борба с целулита

ФАЗА 3: ТЕРМОАКТИВНА ГЕЛ-МАСКА


Карнитин и кофеин във висока концентрация стимулират разграждането на целулитните депа и активно работят за по-стегната и гладка кожа. Екстракт от розмарин със силно антиоксидантно действие подобрява процесите на регенерация на клетките, активизира кръвообращението и ускорява липолитичните процеси, а натурални масла и пантенол (провитамин В5) интензивно хидратират и тонизират кожата. Гел-маската има изразен загряващ ефект и свеж аромат на лимонова трева.
За максимален ефект се препоръчва курс от 10 процедури. Терапията трябва да се съчетае с антицелулитен масаж за по добър резултат. 

Терапия Стопи целулита въздейства върху организма по следните начини:

Борба с целулита на пълни обороти

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота. Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!! Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло. Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.
Редовна цена
19.90 лв.
3 процедури само за 49.90 лв. / 1 терапия – 16лв./
5 процедури само за 75.00 лв. / 1 терапия – 15лв./
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж