SPA DAY на стойност 150лв.

Подари SPA DAY

SPA DAY на стойност 150лв.

Един вълшебен СПА ден – празник и релакс за тялото и душата в SPA DEMETRA.Търсите най-подходящия подарък? Искате да зарадвате Вашата съпруга, гадже или приятелка? Чудите се какво да изберете?… SPA DEMETRA предлага SPA DAY пакета, едно неповторимо изживяване за един релаксиращ ден. За повече информация се обърнете на рецепция или на 0885 877 866, и според Вашият бюджет, ние ще предложим един незабравим СПА ден на Вашата половинка.

 

 

SPA DAY в седмицата на любовта
SPA DAY- I вариант:
SPA DAY- II вариант:
SPA DAY- III вариант:
SPA DAY-   V вариант:
SPA DAY- VI вариант:
SPA DAY- VII вариант:
SPA DAY- IX вариант:

SPA DAY

От центъра ще бъдат предоставени консумативи за еднократна употреба, които ще са Ви нужни за преживяването. Всички СПА процедури и масажи се извършват на свещи и релаксираща музика. Терапиите за лице са съобразени с нуждите на кожата на клиента. Независимо от избрания масаж, масажното олио ще бъде с аромат по избор на клиента /кафе, шоколад, вино, грозде, банан, кокос, канела, ягода, роза, лавандула, портокал, мандарина, лимон, нар, бял чай, японска вишна, лайка и т.н…./.

4 ТОП терапии за лице

Една молекула хиалурон е равна на хиляда молекули вода, ние от SPA DEMETRA знаем това и Ви предлагаме невероятна хиалуронова терапия за лице с лифтинг ефект.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Очите ни издават умората, стреса, липсата на достатъчно сън. Кожата около очите е изключително фина и изисква специфична грижа. „Бютифай е коктейл от енергия и дълготрайна хидратация.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Златна терапия за лице съчетава лукса и блясъка на златото с най-съвременните процедури против стареене. Златна терапия за лице-подмладява кожата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ