Бютифай – околоочен лифтинг

Бютифай – околоочен лифтинг

Бютифай – околоочен лифтинг

Повдигни горен клепач без оперaция! БЮТИФАЙ Anti-age програма грижа за очния контур е първата терапия, която съдържа активна съставка, демонстрираща видимо лифтинг действие срещу увисването на горните клепачи. БЮТИФАЙ значително запълва бръчките, намалявайки техния обем и дълбочина.

„БЮТИФАЙ“ ANTI – AGE ПРОГРАМА ГРИЖА ЗА ОЧНИЯ КОНТУР
Очите ни издават умората, стреса, липсата на достатъчно сън. Кожата около очите е изключително фина и изисква специфична грижа. „Бютифай е коктейл от енергия и дълготрайна хидратация. Успокоява и охлажда околоочния контур. Хидратира, стимулира клетъчното регенериране, възстановява еластичността на кожата, редуцира и предпазва от бръчки, сенки и торбички, има релаксиращ – антистрес ефект. Много подходяща за активно работещи с компютър. Провисналите клепачи водят до необходимост от блефаропластика: хирургично изрязване на излишната кожа на клепача, чийто брой продължава да се увеличава през последните 20 години и се превръща в най-често срещаната лицева операция.

Терапия за лице течен ботокс

БЮТИФАЙ

БЮТИФАЙ


Това е първата активна съставка за разкрасяване на очния контур и особено насочена към увисналите горни клепачи. Синдром на “провисване”. Това е първата активна съставка демонстрираща видимо лифтинг действие срещу увисването на горните клепачи. Значително запълва бръчките, намалявайки техния обем и дълбочина. Избледнява тъмните кръгове, намалявайки интензивността на червените и сини тонове. За първи път в козметичната индустрия, активна съставка намалява провисването на горния клепач. БЮТИФАЙ е проектирано за подмладяване на общата зона около очите: Подсилвайки дермалната структура и завишавайки контрактилните й свойства, БЮТИФАЙ повдига подгъването на клепача в горната част и намалява бръчките пачи крак в страните. Чрез консолидиране на микросъдовата мрежа се намалява натрупването на пигмент. БЮТИФАЙ избелва тъмните кръгове в долната част.

Бютифай – терапия за околоочен контур намалява всички съществуващи признаци на стареене:
Редовна цена:
50лв.
Резервирайте час

4 ТОП anti-age терапии

Процедурата се извършва с последно поколение апаратура V8 Plus. Притежава множество сертификати – гарант за надеждност и перфекционизъм.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Първата интензивна терапия за попълване на бръчки филър без инжекция! Благодарение на леката си текстура прониква и в най-дълбоките слоеве.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Една молекула хиалурон е равна на хиляда молекули вода, ние от SPA DEMETRA знаем това и Ви предлагаме невероятна хиалуронова терапия за лице с лифтинг ефект
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ