• Борба с целулита докато релаксирате
  • SLIMMING THERMAL - редуциране на целулита с отслабващ ефект
  • Масаж с Алое Вера
  • Масаж с витамин Е
  • Отслабваща терапия с антицелулитна ефект подходяща при вени

Борба с целулита докато релаксирате

Комбинация от анти-стрес и антицелулитен масаж е новото предложение на SPA DEMETRA. Докато релаксирате се борим с несъвършенството портокалова кожа / ще повишим метаболизма Ви, а от там ще обогатим клетките Ви с кислород, което от своя страна ще доведе до заличаване на целулитните натрупвания/. Частичният масаж е насочен към най-уязвимите части на нашето тяло-гръб, врат, раменен пояс и глава. Днес няма човек, който да не е подложен на ежедневният стрес, усеща болка и скованост в горни крайници. Оставете се в ръцете на нашите терапевти с новите комбинирани предложения:

АНТИЦЕЛУЛИТ МАСАЖ + АНТИСТРЕС МАСАЖ частичен /50мин./
Реална цена: 65лв. Промоционална цена: 45лв.
Пакетна цена за 5 масажа – 225лв. /37,50лв./ +1 бонус
Пакетна цена за 10 масажа – 390лв. /32,50./ +2 бонус

4D АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ + МАСАЖ с магнезий частичен /60мин./
Реална цена: 75лв. Промоционална цена: 65лв.
Пакетна цена за 5 масажа – 300лв. /50лв./ +1 бонус
Пакетна цена за 10 масажа – 500лв. /41лв./ +2 бонус

SLIMMING THERMAL – редуциране на целулита с отслабващ ефект

Комбинация на две патентовани технологии за професионално третиране на несъвършенствата по тялото – Тhermal Blanket и бръшлян. Зад тези комбинация стоят познати на естетиците с доказаната си ефикасност и комбинация на силната активна съставка на бръшляна, които приложени заедно действат безкомпромисно върху целулита, локалните мастни натрупвания и липсата на тонус. Подобрява тонуса на тъканите и намалява мастните натрупвания. Предизвиква интензивно кръвонапълване и усещане за топлина, която трае около 30 минути. Увеличението на температурата в третираните област, подобрява микроциркулацията в резултат на което организма изгаря по-голямо количество мастни компоненти.

Цена за 1 процедура – 89лв.
Пакетна цена за 4 процедури – 280лв. / 70лв./
Пакетна цена за 6 процедури – 360лв. / 60лв./
Пакетна цена за 10 процедури – 500лв. / 50лв./

Масаж с Алое Вера
Наричано „Растение чудспадеметра-масаж-с-алое3-1о“ или „Лек от природата“, Алое Вера все по често е срещана активна съставка в козметиката. Способността му да овлажнява кожата и да прониква дълбоко в нея са известни, както и свойствата на алое вера да подпомага оздравителните процеси, аналгетичното му действие и антибактериалните му качества. Ако се вгледаме в омагьосания кръг на съвременните болести, съвсем естествено ще стигнем до алое вера, защото:

• Алое Вера въздейства върху причината – стеснените капиляри.
• Алое Вера е полезно за здравето растение като плодовете и зеленчуците и затова е естествен елемент от здравословния начин на живот.
• Алое Вера е едно от най-старите и с богата традиция лечебно растение на света.

SPA DEMETRA обогати своето спа меню от масажи с изключително различният масаж като техника в комбинация с масло от 100% Алое Вера.

Масаж с витамин Е

Освен чрез добавки, храна, витамин Е може да се набави без проблеми чрез кожата с новото предложение от спа менюто на СПА ДЕМЕТРА. Витамин Е е мощен мастvit-e-спадеметрано-разтворим антиоксидант, който може да подобри вашето здраве и красота. Витаминът работи като имуностимулант, подпомага доброто кръвообращение, регулира кръвната захар, пази сърцето здраво, намалява рисковете от инсулти. Като силен антиоксидант, ускорява заздравяването на увредената кожа и предотвратява задържането на белезите за по-дълго време. Същевременно, поддържа кожата хидратирана след масажа. Витамин Е притежава страхотно овлажняващо свойство и помага при суха и загрубяла кожа. Поради мощните му антиоксидантни свойства, колагеновите влакна са защитени от увреждане, причинено от свободните радикали. Това помага за запазване на еластичността на кожата и премахва дори и на стари стрии.

• Предотвратява атрофията на мускулите
• Спомагат за понижаване на високото кръвно

Отслабваща терапия с антицелулитна ефект подходяща при вени

Терапията е разработена и няма противопоказания за хора страдащи от разширени вени и повърхностни капиляри

Терапия плюс бодирепинг от ново поколение.Бодирепинг намалява обиколките на тялото и подобрява общото състояние и вида на кожата при целулит. Счита се, че е един от най- резултатните методи за корекция и моделиране на фигурата – без диети и хирургическа намеса. Отслабваща терапия с антицелулитна ефект, подходяща за хора страдащи от разширени вени и повърхностни капиляри, на основата на Рубинен прах:

• Успешно се бори с едематозен и фиброзен целулит (намалява портокаловата кожа).
• Отслабване (разграждане на мастна клетка)
• Стягане и оформяне контурите на тялото
• Детоксикация
• Дълбока хидратация
• Венозни проблеми (разширени вени и повърхностни капиляри)