New-Нови предложения

Иновативна професионална терапия Vacuslim 48 е нова концепция за по-бързото и дълготрайно отслабване с ударни активни съставки.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL

FIT SHAPE – МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ БЕЗ ФИТНЕС

SLIMMING THERMAL – редуциране на целулита с отслабващ ефект

FIT SHAPE – Моделирай тялото си без фитнес. Висока интензивна електромагнитна технология, която се използва в естетичната медицина. Използва се фокусирано електромагнитно поле с безопасно ниво на интензивност. Изграждане на мускули и изгаряне на мазнини. Електромагнитното поле преминава неинвазивно през тялото и взаимодейства с двигателните нерви, което в последствие води до  свръх максимална мускулна контракция. Неинванзивната медицинска технология се използва за укрепване на мускулите чрез взаимодействие на магнитното поле с тъканите на клиента. Aпарата с електромагнитни технологии с висока интензивност е разработен от екип  медицински лица и фитнес инструктори.

Препоръчват се минимум 12 процедури 2 пъти в седмицата. Апарата е подходящ за родилки, за възстановяване след раждане.

без целулит

SLIMMING THERMAL – редуциране на целулита с отслабващ ефект

Комбинация на две патентовани технологии за професионално третиране на несъвършенствата по тялото – Тhermal Blanket и бръшлян. Зад тези комбинация стоят познати на естетиците с доказаната си ефикасност и комбинация на силната активна съставка на бръшляна, които приложени заедно действат безкомпромисно върху целулита, локалните мастни натрупвания и липсата на тонус. Подобрява тонуса на тъканите и намалява мастните натрупвания. Предизвиква интензивно кръвонапълване и усещане за топлина, която трае около 30 минути. Увеличението на температурата в третираните област, подобрява микроциркулацията в резултат на което организма изгаря по-голямо количество мастни компоненти.

Цена за 1 процедура – 89лв.
Пакетна цена за 4 процедури – 280лв. / 70лв./
Пакетна цена за 6 процедури – 360лв. / 60лв./
Пакетна цена за 10 процедури – 500лв. / 50лв./

Крио-Био Вулкан

Отслабваща, стягаща и дренираща терапия. Крио-био вулкан е мануална процедура която редуцира локалните мастни депа, изглажда „портокаловата“ кожа, извежда токсините, подобрява циркулацията, стяга и тонизира кожата. Терапията включва двойно обвиване – загряване в областта на коремните мускули и ханша и охлаждане в областта на краката. Температурното въздействие, съчетано със специален антицелулитен масаж с активни продукти, топи излишните сантиметри, като същевременно се бори с целулита. Крио Био вулкан е подходящ за приложение на проблемни зони: корем, паласки, вътрешна част на бедрата, ръце. Видим ефект има още след първата процедура.  Загуба на 2см от обиколкатана ханша и бедрата веднага след 1ва процедура. 100% мануална процедура, която комбинира релаксация и ефективно отслабване!

• Отслабващ ефект
• Премахване на целулита
• Подобряване на тонуса на кожата и мускулатурата.
• Загуба на сантиметри в областта на талиятаи ханша
• Детоксикация
• Пободрява кръвообращението

Цена: 150лв. 
Пакетна цена: 4 процедури -450лв. + 1 терапия бонус
Пакетна цена: 6 процедури – 610лв. + 1 терапия бонус
Пакетна цена: 10 процедури – 999лв. + 5 терапии бонус

Цена 1 зона: 70лв.