Класически масаж

Класически масаж

Учението за Класически масаж е дошло от Изтока. Може да се каже, че в днешният си вид масажът произхожда от Китай, Индия и Тайланд. При източния масаж често се използват лечебни масла и треви. Понякога се комбинира с иглотерапия. В човешкото тяло има около 450 групи мускули и около 2000 активни точки. Класическият масаж е древен метод за релаксиране на душата, тялото и ума. Масажистът помaга на пациента да снеме физическото напрежение, безпокойството, раздразнението. Получава се тонизиращ и успокояващ ефект. Класическият масаж успокоява мускулната Болка. Успешно се бори с безпокойството и депресията. Подобрява качеството на съня. Облекчава главоболието.

Антистрес масаж

Прилага се с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма.

Лечебен масаж
Класически масаж не е само удоволствие, но и много ефикасен метод за лечение и профилактика на много заболявания, разстройства и дисфункции. Организмът на човека е едно цяло, и всяко заболяване се явява не локален процес, а заболяване на целия организъм.

Масажна яка
Класически, частичен масаж, който включва обработка на врата, раменете и основата на черепа.

В SPA DEMETRA се предлагат следните видове масажи:

Класически масаж, Hot Stone масаж /Масаж с горещи камъни/, Точков масаж, Акупунктура, Тайландски масаж, Шведски масаж, Балийски масаж, Шиатсу, Спортен масаж, Меден масаж, Масаж с водорасли, Масаж с Шоколад, Масаж с отслабващ ефект, Антицелулитен масаж, Himalaya Hot Salt Stone Massage, Полагане на вендузи, Аюрведа, Бамбуков масаж, Хавайски масаж, Рефлексология на ходилата, Ароматерапия, Вакуумен масаж, Детски масаж, Релаксиращ масаж, Масаж с полускъпоцени камъни, Лимфен дренаж, Арома-фреш масаж, Масаж на стъпалата и дланите, Ориент масаж, Масаж преди/след раждане, Масаж за бременни с магнезий, Масаж на скалпа, Тонизиращ масаж, Антистрес масаж, Огнен масаж, Масаж с магнезий, и др. Ако не сте сигурни кой е най-подходящия за Вас масаж, посъветвайте се с квалифицираните специалисти в SPA DEMETRA.

Класически масаж:

Цена цяло тяло
85 лв.
Масажна яка: 45 лв.
Цени: 115лв./на четири ръце
Резервирайте час

Топ 4 oт най-продаваните ни масажи:

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ