Спортен масаж (силов)

Спортен масаж (силов)


Спортен масаж (силов)

Силовият-спортен масаж е предназначен за всички активно спортуващи хора /най-вече за хора, извършващи прекомерно интензивна двигателна дейност/. Може да се прилага и при други групи клиенти, без деца. Спортен масаж (силов) се извършва с плавни, силови похвати. Прилага се на клиенти, които имат сериозни мускулни схващания. Целта му е да подобри цялостното състояние на тялото, да се почувствате тонизирани и свежи. Масажът е подходящ за всички, без значение пол, възраст и ниво на физическа активност.

Пускане на видеото
Масаж с Кислород - Успокоява Мускулната Болка.

Силовият масаж като разновидност на спортния


Разновидност на спортния масаж, силовият масаж е идеалният начин за освобождаване от натрупаното в мускулите напрежение и възстановяване на баланса в мускулно-скелетната система. Доказал се като ефективна терапия при системно високо мускулно натоварване, силовият масаж е правилният избор, за да поддържате тялото си тонизирано, във форма и като профилактика срещу травми. Той се прилага върху цялото тяло и включва елементи на юмейхо, мануална терапия, тайландски, класически и лечебен масаж.

Спортен Масаж (Силов)​

Същност на силовия масаж

Чрез серии от концентрирани техники, той действа на дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан, облекчавайки болки и схващания и заздравявайки ставните връзки. Изтласквайки излишната вода от мускулите и тъканите, масажистът ще Ви помогне да усетите облекчение и успокоение в натоварените области. 
Спортен масаж (силов)-spademetra-wellness

Приложение на силовия масаж и ползите от него

Доста по – интензивен и фокусиран от класическия спортен масаж, един силов масаж се препоръчва на всички, които регулярно натоварват своето тяло или желаят да се освободят от дискомфорт, причинен от травма. Освен това силовият масаж често може да се окаже изключително полезен при високи нива на стрес. Също така е показан при големи физически натоварвания, на които сме се подложили рязко и без подготовка. Дава отлични резултати, като допълнение към спортния режим. Подходящ е за любителите на енергичните масажи със силен натиск. Също така с профилактичен силов масаж, Вие активно се борите с хронично схванатата и напрегната мускулатура, ограничена подвижност, хронични ставни и костни болки и още много други. 
Спортен масаж (силов)-spademetra-wellness

Силовият масаж и неговото лечебно действие


Ние от Спа Деметра Ви предлагаме решение, освобождаващо напрежението и възстановяващо отново баланса във Вашето тяло. Без значение дали ще го добавите към тренировките си или ще се възползвате от рехабилитиращите му свойства, силовият масаж ще Ви донесе облекчение и трайни, задоволителни резултати. Най-добрата комбинация е болкоуспокояващ масаж с магнезиево олио.

масаж-с-магнезий

Силов-спортен масаж


Защо магнезият е толкова важен?
Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Той е вторият важен елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло. Магнезият е необходим за производството и съхранението на енергията в нейната цялост и е от съществено значение за поддържане на нормалните мускулни и нервни функции. За да функционират правилно нашите клетки, следва ежедневно да ги снабдяваме с достатъчно количество магнезий. Ето защо SPA DEMETRA oбогати своето меню от масажи с – МАСАЖ С МАГНЕЗИЙ. За  траен ефект е добре  да се комбинира с  Масаж с Поморийска луга.

Масаж с магнезиево олио увеличава многократно ефекта:

Цена цяло тяло
150 лв.
60 лв./частичен
Резервирайте час

Най-предпочитаните масажи от силния пол

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ