fbpx

Силов-спортен масаж

Силов-спортен масаж

Силовият-спортен масаж е предпазначен за всички активно спортуващи хора /най-вече за хора, извършващи прекомерно интензивна двигателна дейност/. Може да се прилага и при други групи клиенти, без деца. Той се извършва с плавни, силови похвати. Също така се предлага и на клиенти, които имат сериозни мускулни схващания. Целта му е да подобри цялостното състояние на тялото, да се почувствате тонизирани и свежи. Предпазначен за всички активно спортуващи хора.

Силовият масаж като разновидност на спортния

Разновидност на спортния масаж, силовият масаж е идеалният начин за освобождаване от натрупаното в мускулите напрежение и възстановяване на баланса в мускулно-скелетната система. Доказал се като ефективна терапия при системно високо мускулно натоварване, силовият масаж е правилният избор, за да поддържате тялото си тонизирано, във форма и като профилактика срещу травми. Той се прилага върху цялото тяло и включва елементи на юмейхо, мануална терапия, тайландски, класически и лечебен масаж.

Същност на силовия масаж

Чрез серии от концентрирани техники, той действа на дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан, облекчавайки болки и схващания и заздравявайки ставните връзки. Изтласквайки излишната вода от мускулите и тъканите, масажистът ще Ви помогне да усетите облекчение и успокоение в натоварените области.

Приложение на силовия масаж и ползите от него

Доста по – интензивен и фокусиран от класическия спортен масаж, един силов масаж се препоръчва на всички, които регулярно натоварват своето тяло или желаят да се освободят от дискомфорт, причинен от травма. Освен това силовият масаж често може да се окаже изключително полезен при високи нива на стрес. Също така е показан при големи физически натоварвания, на които сме се подложили рязко и без подготовка. Дава отлични резултати, като допълнение към спортния режим. Подходящ е за любителите на енергичните масажи със силен натиск. Също така с профилактичен силов масаж, Вие активно се борите с хронично схванатата и напрегната мускулатура, ограничена подвижност, хронични ставни и костни болки и още много други.

Силовият масаж и неговото лечебно действие

Ние от Спа Деметра Ви предлагаме решение, освобождаващо напрежението и възстановяващо отново баланса във Вашето тяло. Без значение дали ще го добавите към тренировките си или ще се възползвате от рехабилитиращите му свойства, силовият масаж ще Ви донесе облекчение и трайни, задоволителни резултати.

Цена: 80лв./50мин.

Резервирайте час: 0885 877 866