Масаж с бамбук

Масаж с бамбук

Масаж с бамбук

Бамбуковият масаж /антицелулитен или антистрес/ се препоръчва при затлъстяване, свръх тегло, целулит, а също при физическа и умствена преумора. Намалява мускулното напрежение, възвръща енергията и тонуса на тялото. Масажът с бамбукови пръчки идва от древността – методиката е разработена в Древния Китай. Специалната техника освобождава от стреса, отпуска и релаксира тялото. Масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсини. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилва. Отровите се изхвърлят активно и клетките се възстановяват по-бързо, а усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини. Дренажът ефективно бори целулита. Бамбуковият масаж се прави с помощта на бамбукови пръчки и комбинация с шиатцу акупресура, намалява мускулното напрежение, възвръща енергията и тонуса на тялото. Чрез дълбокия натиск с помощта на бамбуковите пръчки, се подобри максимално движението на кръвта в тялото и да се подсили кислородната циркулация. Изключително подходящ масаж за силният пол.

Цена цяло тяло
100 лв.
58 лв./частичен
Резервирайте час

Масаж с бамбук


Историята на масажа датира повече от едно хилядолетие. Древните масажни техники идват от Изтока. Родината на масажа не може да се определи с точност, но може да се каже, че в днешният си вид масажът произхожда от Тайланд, Китай, Египет, Индия. Масажът във вида, в който е дошъл до нас, е синтез от всевъзможни методики. В източните масажи често се използват лечебни масла, билки, треви, камъни и кал. Това е един от най-древните способи за лечение и профилактика. В човешкото тяло има около 450 групи мускули и около 2000 активни точки. След 5-минутен МАСАЖ работоспособността на уморените мускули нараства от 3 до 8 пъти..

4 oт най-продаваните ни масажа

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Hot Stone масаж е вариация на класическата масажна терапия с помощта на различни по големина гладки базалтови камъни. Те са богати на желязо и дълго задържат генерираната топлина.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Масаж с водорасли – този масаж е предназначен за хора, които искат да си направят една детоксикираща програма. Концентрата за масаж е със зелени водорасли.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ