Релаксиращ масаж с витамин Е

Релаксиращ масаж с витамин Е

Релаксиращ масаж с витамин Е

Релаксиращия масаж въздейства успокояващо, премахва насъбралото се ежедневно напрежение и подпомага за възстановителните сили на организма. Леките и плавни движения, характерни за релаксиращия масаж са истинска наслада за сетивата. Освен чрез добавки, храна, витамин Е може да се набави без проблеми чрез кожата с новото предложение от спа менюто на СПА ДЕМЕТРА. Витамин Е е мощен мастно-разтворим антиоксидант, който може да подобри вашето здраве и красота. Витаминът работи като имуностимулант, подпомага доброто кръвообращение, регулира кръвната захар, пази сърцето здраво, намалява рисковете от инсулти.  След масаж с витамин Е кожата е хидратирана в дълбочина. Витамин Е притежава страхотно овлажняващо свойство и помага при суха и загрубяла кожа. Поради мощните му антиоксидантни свойства, колагеновите влакна са защитени от увреждане, причинено от свободните радикали. Това помага за запазване на еластичността на кожата и премахва дори и на стари стрии.

витамини-спадеметра

Какви са предимствата на масажа с витамин Е:

Цена цяло тяло
70 лв.
38 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажа

Рефлексология е алтернативна терапия базирала се на схващането, че на всяка определена част или орган на тялото съответстват точки, разпределени по дланите на ръцете и ходилата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Той е вторият важен елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

FIT SHAPE – МОДЕЛИРАЙ ТЯЛОТО СИ БЕЗ ФИТНЕС /изграждане на мускули и изгаряне на мазнини едновременно/

Мечтали ли сте за тяло с оформени и стегнати мускули, без това да ви коства часове интензивни тренировки в залата?

Апарата предлага разработена програма и за силния пол. Електромагнитния мускулен тренажор намаляващ мазнините в 4 зони на тялото: корем, седалище, крака и ръце.

Теория в миналото е, че отслабването се фокусира върху загубата на тегло, но размерът на тялото в сантиментри е значително по важно. С промените във времето, в тенденциите за преследване на перфектна форма се обръща повече внимание на формата на тялото си и вече не се фокусира само върху загубата на тегло. В интернет циркулират различни методи за оформянето на мускули и загуба на тегло, в забързаното ежедневие обаче, хората са изключително заети и нямат време за диети и спорт. Разликата между това да бъдеш слаб и дебел не е свързана с телесното тегло, а с мускулната маса, която е важен елемент в достигането на перфектното тяло.