Релаксиращ масаж с витамин Е

Релаксиращ масаж с витамин Е

Релаксиращ масаж с витамин Е

Релаксиращия масаж въздейства успокояващо, премахва насъбралото се ежедневно напрежение и подпомага за възстановителните сили на организма. Леките и плавни движения, характерни за релаксиращия масаж са истинска наслада за сетивата. Освен чрез добавки, храна, витамин Е може да се набави без проблеми чрез кожата с новото предложение от спа менюто на СПА ДЕМЕТРА. Витамин Е е мощен мастно-разтворим антиоксидант, който може да подобри вашето здраве и красота. Витаминът работи като имуностимулант, подпомага доброто кръвообращение, регулира кръвната захар, пази сърцето здраво, намалява рисковете от инсулти.  След масаж с витамин Е кожата е хидратирана в дълбочина. Витамин Е притежава страхотно овлажняващо свойство и помага при суха и загрубяла кожа. Поради мощните му антиоксидантни свойства, колагеновите влакна са защитени от увреждане, причинено от свободните радикали. Това помага за запазване на еластичността на кожата и премахва дори и на стари стрии.

Какви са предимствата на масажа с витамин Е:

Цена цяло тяло
90 лв.
45 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажи:

Рефлексология е алтернативна терапия базирала се на схващането, че на всяка определена част или орган на тялото съответстват точки, разпределени по дланите на ръцете и ходилата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Той е вторият важен елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ