Масаж за бременни

Масаж за бременни

Масаж за бременни Масажът за бременни помага на жената да се адаптира по-добре през периода на 40 гестационни седмици. Изместеният център на тежестта води до напрежение в мускулите около гръбнака, тежест в кръста, болки в краката. В SPA DEMETRA знаем как -Масаж за бременни. Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността и след раждането. Масажът помага на жената да се адаптира по-добре през този период. Специалистите в SPA DEMETRA са квалифицирани в този стил масаж, знаят правилния начин за позициониране по време на масажа /с помощта на малка възглавничка/. МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ – Периодът на бременност поставя нови изисквания пред женското тяло. Биомеханиката му се променя постоянно и натоварването на гръбначния стълб нараства многократно. Изместеният център на тежестта води до напрежение в мускулите около гръбнака, тежест в кръста, болки в краката. В SPA DEMETRA знаем как да се преборите с тези проблеми!

ПИЙТЕ МАГНЕЗИЙ… чрез кожата! Масаж за бременни


Защо магнезият е толкова важен за бременните, бебетата и майките?
Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Той е вторият важен елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло. Магнезият е необходим за производството и съхранението на енергията в нейната цялост и е от съществено значение за поддържане на нормалните мускулни и нервни функции. За да функционират правилно нашите клетки, следва ежедневно да ги снабдяваме с достатъчно количество магнезий. При особени случаи, какъвто е бременността, тялото се нуждае от различни по количество вещества, за да продължи да функционира в оптимални граници. Ето защо SPA DEMETRA oбогати своето меню от масажи с – МАСАЖ С МАГНЕЗИЙ за Бременни. За  траен ефект е добре  да се комбинира с  Масаж с Поморийска луга. Вижте всички СПА терапии за бременни.

Как ще се чувствате, ако имате достатъчно магнезий в организма:

Цена цяло тяло
105 лв.
55 лв./гръб
Резервирайте час

Процедури за бременни

Терапия за подготовка на зърната за кърмене
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всяка бременна жена се нужда е от релаксация и грижа преди голямото събитие.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ТЕРАПИЯ ФРИДЖИ – против тежки и уморени крака. Терапията веднага успокоява и охлажда уморените крака и доставя истинско чувство на лекота и комфорт.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ