fbpx

Хидратация за лице

ТЕРАПИЯ с интензивно хидратиращ ефект

SPA DEMETRA винаги търси за своите клиенти естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Представяме Ви най – новото си попълнение:

Дълбоко Хидратираща терапия

Хидратацията е много важен фактор, както за организма така и за кожата. За да изглежда една кожа свежа, млада и сияйна трябва да е хидратирана в дълбочина. Хидратираната кожа се запазва по-дълго здрава и еластична. Както в природата водата е най-необходима за оцеляване на живите организми, така и кожата има нужда от нея, за да запази младежкия си вид. Ежедневната хидратация допринася за по-бавното състаряване на кожата.

Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. За съжаление обаче, ние често я забравяме, а от там идва и нейната дехидратация. Всеки тип кожа може да бъде дехидратирана, което води до много проблеми: по-бързото омазняване, загуба на еластичност и по-бързата поява на белезите на стареене.

Какво представлява процесът на стареене?

Често неправилната грижа и неправилната преценка на продукт за домашна грижа, води до появата на първите признаци на стареене на кожата. Процесът на стареене на кожата започва още на клетъчно ниво. Клетката се дехидратира поради редица фактори и постепенно се изсушава, в резултат на което се свива. Още от дълбока древност хората са знаели, че хидратацията е жизнено важна, както за земята, така и за самите тях. При древните гърци една от най-важните и най-почитани богини, една от дванадесетте олимпийци, е била именно богинята Деметра.

Тя е покровителка на плодородната зема, на житните култури, на зараждащия се живот, на регенериращата се природа. Следвайки древните традиции, ние от Спа център Деметра Ви предлагаме мощна хидратираща терапия, за да събудите и съхраните божествеността на кожата си!

През летния сезон е много важно да не оставяме слънцето да увреди нашата кожа. През зимата вятърът и студът действат пагубно на кожата ни. Екипът от естетици в SPA DEMETRA е на Ваше разположение, за да Ви насочи към точния продукт за добрата хидратация и защита на лице Ви.

Цена: 45лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

Hidra Energy -Хидра крем с SPF 15
Дневен крем, който съдържа UV филтри SPF 15, запазва хидробаланса на кожата в дълбочина, подобрява цвета на лицето и премахва следите от умора. Благодарение на витамин Е, маслото от жожоба, урея, хиалуронова киселина, екстракти от бяла ружа и женско биле, се задържа влагата в кожата, и се подхранва в дълбочина. Предназначение: ежедневна грижа със 100% хидратация, възстановява еластичността на кожата. Лесно и бързо се абсорбира, подходящ продукт преди ежедневния грим.