СПА моминско парти „Диамантен прах“

СПА моминско парти „Диамантен прах“

Диамантът е ценен скъпоценен камък, който символизира сила, мощ, защита, лоялност, приятелство и чистотата. През Средновековието са вярвали, че скъпите метали действат добре и на ума и на тялото. Същото важи и за камъните, според много спа центрове, в които правят маски за лице с миниатюрни късчета диаманти. Китайците вярват, че диамантът е с божествени качества, ценен дар в козметологията.

СПА пакетът, който виждате е примерен. За всяко моминско парти, ние от СПА Деметра ще изготвим индивидуален пакет, съобразен с Вашите желания, нужди и бюджет. Пакетите са изцяло индивидуално съобразени, така че ние, заедно с Вас ще създадем един неповторим спомен. 

Диамантено микродермабразио
Примерен пакет за СПА моминско парти „Диамантен прах“, включва:

Подари Моминско SPA парти

СПА момински партита

Ако мислите, че булката Ви заслужава малко пoвече специални грижи преди големият ден, тогава заповядайте в SPA DEMETRA!

Изберете уникален начин да зарадвате Вашата приятелка, сестра, колежка или булка като й подарите моминско SPA парти. Банските вземете и за друго не мислете.

Ние от SPA DEMETRA можем да Ви предложим един незабравим спомен: перфектното моминско парти спа изкушение. Специалната програма, осигурена от нас ще включва различни процедури от нашето спа мeню по Ваш избор: парна или турска баня, сауна, антистрес масaжи, релакс процедури, арома парти и незабравими снимки за спомен.

Свържете се с нас за повече информация на телефон 0888 96 08 01 и според възможностите като бюджет, ще измислим заедно един по-различен сценарий за Вашето моминско парти. Независимо от избраният пакет SPA DEMETRA прави комплимент – бутилка червено или бяло вино в зона релакс + Подарък за всеки гост. Това което трябва да направите е само да ни се обадите. Ние ще се погрижим за всичко останало.

За всяко моминско парти, ние от СПА Деметра ще изготвим индивидуален пакет, съобразен с Вашите желания, нужди и бюджет. Пакетите са изцяло индивидуално съобразени, така че ние, заедно с Вас ще създадем един неповторим спомен. Свържете се с нас на телефон: 0888 96 08 01 . Нека направим Вашето моминско парти по-нестандартно и запомнящо.

Ваучер за сватбен подарък - ТОП предложения:

Подготвихме супер оригинална изненада под формата на СПА пакет Меден месец.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
За Вас булки! Перфектни от главата до петите! Цялостна визия за всеки официален повод!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Спа пакет „Булка“

СПА терапиите за бременни помагат на жената да се адаптира по-добре през периода на 40 гестационни седмици.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ