Фотоподмладяване

Фотоподмладяване

IPL фотоподмладяване (Skin Rejuvenation) е патентована технология за неинвазивно повлияване на различни признаци на стареене на кожата. Действието на процедурата може да обхване лицето, деколтето, шията, тялото и крайниците. Използва се интензивна пулсираща светлина. Резултатът е стимулиране на производството на колаген. Благодарение на него кожата се изглажда, а контурите на лицето и шията видимо се стягат. Комбинацията от импулсна светлина и биполярна радиочестота, повишава температурата в дълбоките дермални нива, като по този начин успява да стимулира колагенните връзки. Еластичността е възстановена! Кожата е видимо по-млада! Апаратът, с който разполагаме в SPA DEMETRA, е с 3 вида охлаждане, което не позволява на клиента да чувства дискомфорт. За максимален ефект, като предходна процедура е препоръчително да се направи Аквапилинг или Диамантено микродермабразио. 

Редовна цена
120 лв.
Резервирайте час
Противопоказания, при които клиенти НЕ трябва да се подлагат на IPL процедури:
Фотоподмладяване

Какво представлява ILP Фотоподмладяване?

Светлинна терапия за стимулиране производството на колаген и подобряване на еластичността, при която кожата се тонизира и се заличават фините бръчки. Фототоплинната енергия достига дълбоко в дермата, предизвиква дермални микротравми, подобряващи процеса на регенерация на колагена. Без да бъде алтернатива на пластичните операции, IPL фотоподмладяването е уникална терапевтична технология с възможност в рамките на едно третиране да бъдат повлияни и най-дълбоките бръчки. При процедурата се изпозлва къс пулс от светлина с широк обхват от спектъра (570-950nm), който стимулира синтеза на колаген в кожата, за да подобри нейната структура и заглади бръчките по лицето. Стягане на кожата, редукция на бръчки, третиране на стрий и белези. При съчетание с RF  и Фракционен Радиочестотен Лифтинг Термаж резултатите идват по-бързо. 
3 ТОП МЕТОДА ЗА БОРБА С БРЪЧКИТЕ
Как старее кожата ни?

Стареене на кожата

Стареенето на кожата е сложен биологичен процес, но причините за него са главно: физиологично стареене или ефектът, който времето оказва върху нашето тяло и фотостареенето, предизвикано от вредните лъчи на слънцето. Когато стареем, количеството колаген и хиалуронова киселина в тъканите на тялото постепенно намаляват. В резултат кожата губи еластичност, става по-суха и тънка. Тези въздействия се усилват и от вредните UVA и UVB лъчи на слънцето. Подмладяването на кожата е процес, при който се стимулира създаването на нов колаген и се възстановява загубената хиалуронова киселина.

Стареене на кожата:

4 АNTI-AGE TEРАПИИ

Teрапията „ЛИФТИНГ БЕЗ СКАЛПЕЛ“: Мощна ПРОГРАМА против стареенето; Разглаждане на бръчките; Eфект на лифтинг операция.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA винаги търси за своите клиенти естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Представяме ви най – новото си попълнение в “Anti-Age” сегмента
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ