СПА моминско парти „Сапфирено сияние“

СПА моминско парти „Сапфирено сияние“

СПА моминско парти „Сапфирено сияние“

Вие сте кума, шаферка, сестра или приятелка, която организира парти изненада на Вашата приятелка – булката или пък сте самата булка. Мечтаете си да организирате перфектното моминско парти, но не знаете как и къде? Доверете се на нас. Ние от SPA DEMETRA можем да ви предложим един незабравим спомен: перфектното моминско парти спа изкушение.

Подарете на приятелка, сестра или булка незабравимо SPA тържество в SPA DEMETRA!
SPA партито е ПОДХОДЯЩО СЪБИТИЕ да отпразнувате моминско парти, рожден или имен ден, раждането на дете, абитуриентския бал или просто, за да покажете на приятелките си колко много ги цените… Няколко часа по женски!
Незабравимо моминско парти преди предстоящия сватбен ден.

От центъра ще Ви бъдат предоставени консумативи за еднократна употреба, които ще Ви бъдат нужни за преживяването. Всички СПА процедури и масажи се извършват на свещи и релаксираща музика.

Подари Моминско SPA парти

СПА момински партита

Ако мислите, че булката Ви заслужава малко пoвече специални грижи преди големият ден, тогава заповядайте в SPA DEMETRA!

Изберете уникален начин да зарадвате Вашата приятелка, сестра, колежка или булка като й подарите моминско SPA парти. Банските вземете и за друго не мислете.

Ние от SPA DEMETRA можем да Ви предложим един незабравим спомен: перфектното моминско парти спа изкушение. Специалната програма, осигурена от нас ще включва различни процедури от нашето спа мeню по Ваш избор: парна или турска баня, сауна, антистрес масaжи, релакс процедури, арома парти и незабравими снимки за спомен.

Свържете се с нас за повече информация на телефон 0888 96 08 01 и според възможностите като бюджет, ще измислим заедно един по-различен сценарий за Вашето моминско парти. Независимо от избраният пакет SPA DEMETRA прави комплимент – бутилка червено или бяло вино в зона релакс + Подарък за всеки гост. Това което трябва да направите е само да ни се обадите. Ние ще се погрижим за всичко останало.

СПА моминско парти “Вино и шампанско”
СПА моминско парти „Сапфирено сияние“, включва:

За всяко моминско парти, ние от СПА Деметра ще изготвим индивидуален пакет, съобразен с Вашите желания, нужди и бюджет. Пакетите са изцяло индивидуално съобразени, така че ние, заедно с Вас ще създадем един неповторим спомен. Свържете се с нас на телефон: 0888 96 08 01 . Нека направим Вашето моминско парти по-нестандартно и запомнящо.

Ваучер за сватбен подарък - ТОП предложения:

Подготвихме супер оригинална изненада под формата на СПА пакет Меден месец.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
За Вас булки! Перфектни от главата до петите! Цялостна визия за всеки официален повод!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Спа пакет „Булка“

СПА терапиите за бременни помагат на жената да се адаптира по-добре през периода на 40 гестационни седмици.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ