fbpx

Терапевтичен масаж срещу болките в гърба

Какво помага при болки по хода на седалищния нерв?  Терапевтичен масаж срещу болките в гърба. Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността и след раждането. Масажът с магнезий помага на жената да се адаптира по-добре през този период. Специалистите в SPA DEMETRA са квалифицирани в този стил масаж, знаят правилния начин за позициониране по време на масажа /с помощта на малка възглавничка/.

MАСАЖ С МАГНЕЗИЙ ЗА БРЕМЕННИ /облекчава седалищния нерв по време на бременността

Бременните жени имат повишени нужди от магнезий; SPA DEMETRA представя масаж за бременни с магнезий …

При бременните и кърмещите жени се наблюдава повишена потребност от магнезий, която не може да бъде удовлетворена при нормално хранене. Усвояването на достатъчно количество магнезий е от особена важност за нормалното протичане на бременността и за развитието на плода. Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността и след раждането. Масажът с магнезий помага на жената да се адаптира по-добре през този период. Специалистите в SPA DEMETRA са квалифицирани в този стил масаж, знаят правилния начин за позициониране по време на масажа /с помоща на малка възглавничка/.
ЧАСТИЧЕН МАСАЖ НА ГРЪБ ЗА БРЕМЕННИ
АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ ЗА БРЕМЕНИ
АНТИ СТРИИ МАСАЖ ЗА БРЕМЕНИ

ТАЙ МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ – Периодът на бременност поставя нови изисквания пред женското тяло. Биомеханиката му се променя постоянно и натоварването на гръбначния стълб нараства многократно.Изместеният център на тежестта води до напрежение в мускулите около гръбнака, тежест в кръста, болки в краката. В SPA DEMETRA знаем как да се преборите с тези проблеми!

Какви видове болка в кръста се срещат при бременност?
Специалистите характеризират два най-често срещани типа болки по време на бременност. Лумбалната или кръстната болка засяга поясните прешлени в кръста, а тазовата или опашната болка е изразена в долно-задната част на таза. Кръстната болка е като обикновената болка в кръста, която се чувства и преди забременяване. Тя е локализирана около гръбначния стълб и най-вече в областта на кръста. Възможно е болката да се разпространи по дължината на краката. Статични пози като седяща поза или прав стоеж за дълго време, както и ставане с повдигане, обикновено влошават състоянието като най- интензивна е болката в края на деня. Все повече жени изпитват предимно тазова или опашна болка, която може да се разпространи към седалището и задните части на едното или двете бедра. Най-често тази болка се провокира при ходене, изкачване на стълби, влизане или излизане от вана или нисък стол, въртене в леглото, усукване или повдигане. Пози, в които ханша и бедрата са свити, като седене на стол, навеждане при работа на бюро, могат да влошат болката. Жени, при които се наблюдава този вид болка, обикновено страдат от болки и отпред в срамната кост.

Цена: 38лв.

Резервирайте час: 0885 877 866