Терапевтичен масаж срещу болките в гърба

Терапевтичен масаж срещу болките в гърба

Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността и след раждането. Масажът с магнезий помага на жената да се адаптира по-добре през този период. Специалистите в SPA DEMETRA са квалифицирани в този стил масаж, знаят правилния начин за позициониране по време на масажа /с помощта на малка възглавничка/.

АСАЖ С МАГНЕЗИЙ ЗА БРЕМЕННИ

Бременните жени имат повишени нужди от магнезий; SPA DEMETRA представя масаж за бременни с магнезий …

При бременните и кърмещите жени се наблюдава повишена потребност от магнезий, която не може да бъде удовлетворена при нормално хранене. Усвояването на достатъчно количество магнезий е от особена важност за нормалното протичане на бременността и за развитието на плода. Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността и след раждането. Масажът с магнезий помага на жената да се адаптира по-добре през този период. Специалистите в SPA DEMETRA са квалифицирани в този стил масаж, знаят правилния начин за позициониране по време на масажа /с помоща на малка възглавничка/.
ЧАСТИЧЕН МАСАЖ НА ГРЪБ ЗА БРЕМЕННИ
АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ ЗА БРЕМЕНИ
АНТИ СТРИИ МАСАЖ ЗА БРЕМЕНИ

Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността. Масажът помага на жената да се адаптира по-добре през този период.  Специалистите в SPA DEMETRA са квалифицирани в този стил масаж, знаят правилния начин за позициониране по време на масажа /с помоща на малка възглавничка/. ТАЙ МАСАЖ ЗА БРЕМЕННИ – Периодът на бременност поставя нови изисквания пред женското тяло. Биомеханиката му се променя постоянно и натоварването на гръбначния стълб нараства многократно.Изместеният център на тежестта води до напрежение в мускулите около гръбнака, тежест в кръста, болки в краката. В SPA DEMETRA знаем как да се преборите с тези проблеми!

Какви видове болка в кръста се срещат при бременност?
Специалистите характеризират два най-често срещани типа болки по време на бременност. Лумбалната или кръстната болка засяга поясните прешлени в кръста, а тазовата или опашната болка е изразена в долно-задната част на таза. Кръстната болка е като обикновената болка в кръста, която се чувства и преди забременяване. Тя е локализирана около гръбначния стълб и най-вече в областта на кръста. Възможно е болката да се разпространи по дължината на краката. Статични пози като седяща поза или прав стоеж за дълго време, както и ставане с повдигане, обикновено влошават състоянието като най- интензивна е болката в края на деня. Все повече жени изпитват предимно тазова или опашна болка, която може да се разпространи към седалището и задните части на едното или двете бедра. Най-често тази болка се провокира при ходене, изкачване на стълби, влизане или излизане от вана или нисък стол, въртене в леглото, усукване или повдигане. Пози, в които ханша и бедрата са свити, като седене на стол, навеждане при работа на бюро, могат да влошат болката. Жени, при които се наблюдава този вид болка, обикновено страдат от болки и отпред в срамната кост.

Цена: 38лв.

Резервирайте час: 0885 877 866