CORPO-02 /Целутрон/

Апаратът CORPO-02 е съвременен уред за електростимулация на световноизвестната испанска марка SORISA за извършване на антицелулитни процедури, разбиване на мастни натрупвания, стягане на кожата и мускулатурата, и цялостно стягане на тялото с гарантиран ефект! Електростимулацията с апарат CORPO-02 Целутрон е пасивна тренировка на мускулите, която съответства на няколко фитнес тренировки, само че без да се напъвате и морите в залата. CORPO-02 Целутрон е многофункционален апарат осигуряващ ефективна терапия на целулит, затлъстяване, оформяне и стягане на тялото, проблеми в циркулацията и кръвообращението, както и всякакви други рефлектиращи върху естетическото състояние на тялото проблеми.За максимален ефект aпарата добре се комбинира с: антицелулитни масажатерапия Гипс Клин или Криолиполиза

CORPO-02 /Целутрон/
Медицинска апаратура за антицелулитна терапия, чрез нискочестотни импулсни токове. Възможностите на апарата са:

Целутрон – Апаратът CORPO-02

Целутрон – Апаратът CORPO-02 е съвременен уред за извършване на антицелулитни процедури, разбиване на мастни натрупвания, стягане на кожата и мускулатурата. Апарата работи с 7 програми, който в различни направления се борят за моделирането на вашето тяло:

1. Локално въздействие върху зони с мастни натрупвания – третирането се концентрира върху зоните с акумулирани мазнини.
2. Програма за оформяне – цели се въздействие върху мастните натрупвания, независимо дали са съпроводени с отпуснатост, а също така подобряване на формата и линията на тялото, като цяло.
3. Терапия против целулит – характеризира се с локално или цялостно въздействие върху целулитните натрупвания.
4. Подобряване на циркулацията – предназначена за третиране на отоци, задържане на течности, оточен целулит и нарушения на периферната циркулация, като цяло.
5. Програма за възстановяване – използва се при терапия на локална или цялостна отпуснатост, след раждане или след пластична операция.
6. Програма за гръдна мускулатура – препоръчва се за стягане и оформяне на гърдите.
7. Добро помощно средство в борбата с целулита и наднорменото тегло.

Редовна цена
100 лв.
Пакет от 10 терапии: 850лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж