Предплатени промоционални пакети

Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!!

Пакети за моделиране на тялото

160лв. на процедура

Технологията ЛИПОЛАЗЕР трайно редуцира мазнините в тялото, а не временно.. Това е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото с дължина на вълната 650 nm. 

150 лв. на процедура + бонуси

– Отслабване
– Изгаряне на мазнини
– Борба с целулита
– Стягане и оформяне контурите на  тялото
– Венозни проблеми
– Стрии

160 лв. на процедурa

Разгражда локални мастни депа на по-недостъпни участъци и вкарва лечебния продукт в дълбочина.
Топи скоростно дълбоки мастни натрупвания
– Стяга и изглажда отпуснатата кожа и мускулите
– Прави лимфатичен дренаж.

100 лв. на процедура

– Разбива натрупаната излишна мастна тъкан
– Подобрява кръвната циркулация
– Подобрява метаболизма
– Заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа.

100 лв. на процедура

Кавитация е процеса на предизвикване на отслабване на организма ви с помощта на ултразвук в течността в тъканите. Намаляването на теглото с помощта на кавитация е един от силните и бързи медицински методи за отслабване.

95 лв. на масаж

Терапия от ново поколение! Колагенът и черния пипер се борят заедно срещу неестетичните проблеми, като действат стягащо и антицелулитно там, където най-много ни се иска!

СПА ПАКЕТИ „Съвършено тяло“

от 60 лв. на процедура

Този пакет включва едни от най-резултатните ни процедури за бърз и дълготраен резултат:
– Антицелулитни масажи
– Липолазер
– Криолиполиза
– Гипс клин
– Кавитаци или V8
– Мезо или Тонификанте за ръце

от 62 лв. на масаж

Антицелулитният масаж е интензивен масаж, при който се подобрява кръвообращението и така се стимулира разпада на целулита

от 89 лв. на процедура

• Подпомага бързото и ефективно оформяне на тялото.
• Значително намалява телесните мазнини.
• Ефективно премахва целулита.
• Осигурява дълготрайна хидратация за кожата.
• Кожата е по стегната с 26%.

Тонификанте и процедури за ръце

40 лв. на процедура

Високо ефективна антицелулитна, стягаща и отслабваща процедура за стегнати ръце, която ще премахне нежеланите мазнини, ще Ви помогне да стегнете кожата и да намалите обиколката на ръцете.

SLIMMING THERMAL – редуциране на целулита с отслабващ ефект

95 лв. на процедура​

Комбинация на две патентовани технологии за професионално третиране на несъвършенствата по тялото – Тhermal Blanket и бръшлян. Подобрява тонуса на тъканите и намалява мастните натрупвания.

220 лв. на процедура​

 Антицелулитен Детокс
Tерапия със зелен чай, кафе, канела и водорасли – редуциране на целулита със силен отслабващ ефект. Програмата е революционен метод в областта за коригиране на теглото. Ускорява обменните процеси в организма. 

Скулптуриране на тяло

165 лв. на процедура​

 Видимо намалява обемите, подобрява релефа и тонуса на кожата, активира обменните процеси, укрепва съединителната тъкан, подобрява трофиката на мускулната тъкан, отстранява мускулни болки и крампи, премахва оточен целулит, подобрява общото състояние на организма. 

Терапия Vacuslim 48

150 лв. на процедура

Иновативна професионална терапия Vacuslim 48 е нова концепция, създадена да помогне на всеки един клиент за по-бързото и дълготрайно отслабване с ударни активни съставки. В комбинация с ефект на термо сауна за пълен детокс на организама в борбата с излишните килограми и целулита.

Колариум

1,70лв. на минута

КОЛАРИУМЪТ е световната иновация в подмладяването на кожата на тялото и лицето – новият anti-aging продукт на века!
Уредът, който прави чудеса с външния вид, се нарича колариум. Той стимулира производството на колаген в кожата, прави я стегната и заличава фините бръчици и стрии по тялото. 

терапия бразилско дупе/ плосък корем

75 лв. на процедура

Kоя жена не желае да има стегнато и добре оформено дупе, като на Бразилка? Когато мислите за бразилско дупе сигурно си представяте Дженифър Лопес? SPA DEMETRA добави в спа менюто си терапия „Бразилско дупе“ за моделиране на седалището. Отслабваща терапия от ново поколение, която действа като спирачка на мастните клетки. 

EMShape Duo/
FIT shape

160 лв. на процедура​

Мечтали ли сте за тяло с оформени и стегнати мускули, без това да ви коства часове интензивни тренировки в залата?Апарата предлага разработена програма и за силния пол. Електромагнитния мускулен тренажор намаляващ мазнините в 4 зони на тялото: корем, седалище, крака и ръце.

Laser Slim

160 лв. на процедура​

Laser Slim – система за отслабване. Повишава температурата на мастните клетки, като по този начин разрушава структурата им. Той работи безопасно и контролирано само върху зоните с излишната мастна тъкан, като гарантира минималното ѝ абсорбиране в дермата и оставя повърхността на кожата невредима.