fbpx

Балансер - Лимфен дренаж

АПАРАТ ЗА ПРЕСОТЕРАПИЯ И ЛИМФЕН ДРЕНАЖ BALLACER

Модерна апаратура от последно поколение. Балансер – АПАРАТ ЗА ПРЕСОТЕРАПИЯ И ЛИМФЕН ДРЕНАЖ, Kомпютъризиран апарат за пресотерапия с 5 предварително въведени програми за индивидуална терапия на всеки клиент. От прага на чувствителност на всеки клиент зависи и избора на програма. Апаратурата за пресотерапия е с компютърно управление, система за компресия, която работи чрез пускане и изпомпване на въздух върху определени зони. Действието е съсредоточено върху венозния и лимфния поток, обхваща целите крака, както корема и седалището. Повече от 70% от населението страда от някакъв род нарушения в циркулацията на кръвта. Това прави пресотерапията подходяща процедура за повече от 2/3 от населението. Осигурява отличен лимфен дренаж с максимална ефективност. Идеален за подобряване отока на лимфата и циркулацията на кръвта, и отстраняване на целулита. Процедури за подути глезени и тежки-уморени крака.

Как работи пресотерапията?

Апарата осигурява оптимално налягане по повърхността на цялото тяло /Компютърно контролираната помпа надува отделните раздели, които са разположени по протежение на краката /наподобаващо костюм на космонавт/. Помпата надува всяка камера на панталона поотделно. След като съответната камера е напомпана, пневматичната верига се затваря. Това дава възможност на помпата за поддържане на предварително ниво и да се избегне изравняването на налягането с това в другите камери. Когато една камера е напомпана, това води до увеличаване на налягането на предходната надута камера, създаване на автоматизиран плавен двоен натиск с различна сила./ Успешно се прилага в медицинската козметика, физиотерапията, рехабилитацията, както и като съпровождаща терапия преди, и след пластични и естетични опeрации (липосукция и липоскулптура). Многофункционален апарат осигуряващ ефективна корекция на целулит, телесното тегло, оформяне и стягане на тялото, подобряване на чревната проходимост, мускулна стимулация, лимфен дренаж, подмладяване на кожата.

Апарат за пресотерапия и лимфен дренаж – Борба с целулита

Пресотерапията е ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за борба на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове, стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи. Резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Препоръчва се при целулит, затлъстяване, при тежест и умора в краката, в резултат на нарушено кръвообръщение и отоци по крайниците. Апаратен антицелулитен масаж.

Терапии фриджи – тежки и уморени крака /апарат за пресотерапия и лимфен дренаж
Много често краката се подуват от продължително стоене прави, венозни или циркулаторни заболявания, високи температури и други. Терапията фриджи веднага успокоява и охлажда уморените крака, и доставя истинско чувство на лекота и комфорт. Тонизира кръвообращението, успокоява краката и стъпалата моментално. Лимфен дренаж на долни крайници – въздействие върху меките тъкани на тялото, с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Лимфният дренаж позволява да се премахнат застоялите токсини, които неизбежно възникват с възрастта, с натрупването на излишни килограми. Задържането на течности С течение на времето довежда до отоци, подуване на лицето и образуване на торбички под очите, излишни килограми, целулит и развитие на верикозна болест на краката. Програмата е изключително подходяща при травми /дори спортни/, като допълнителна грижа.

Пресотерапия и лимфен дренаж на гръб/Програма при стари травми на горната част на тялото/

Апарат за моделиране на горната част на тялото. Многофункционален апарат осигуряващ ефективна корекция на целулит, телесно тегло, оформяне и стягане в горната част на тялото, лимфен дренаж, масаж на гръб и подмладяване на кожата. Повечето травми на рамото при трениращите с тежести са в ротаторната група. В залавните си места мускулите на ротаторната група имат много лоша циркулация на кръвта, а от всички тях пък мускулът infraspinatus има особено лоша циркулация. Многофункционален апарат Ballacer осигуряващ ефективна лимфо-оточна дейност в горната част на тялото – лимфен дренаж, масаж на гръб…. Пресотерапията е ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за борба с мастни натрупвания в горната част на тялото. Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове, стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи. Резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Препоръчва се болки в раменният пояс и гърба, затлъстяване, при тежест и умора в ръцете, в резултат на нарушено кръвообръщение и отоци по крайниците. Осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма.

Цена: 48лв.

Пакет от 10 терапии: 280лв.

Пакет от 20 терапии: 360лв.

Кимоно за процедура с BALLACER, предизвиква ефекта на термо сауна. Закупува се еднократно-цена: 12лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

Пресотерапията въздейства върху организма по следния начин:

• пречиства организма от шлаките и вредните вещества – детоксикация;
• подобрява се циркулацията на кръвта;
• бори се със задържаните течности;
• снема напрежението и умората – осигурява комфорт;
• намалява отоците в долните крайници;
• облекчава мускулните болки;
• отнема се излишната течност;
• борба с целулита;
• оказва благотворно влияние върху храносмилателната система;
• стимулира отслабването.