Лимфен дренаж

Балансер - Лимфен дренаж

АПАРАТ ЗА ПРЕСОТЕРАПИЯ И ЛИМФЕН ДРЕНАЖ BALLACER

Балансер – Лимфен дренаж

Модерна апаратура от последно поколение. Балансер – АПАРАТ ЗА ПРЕСОТЕРАПИЯ И ЛИМФЕН ДРЕНАЖ, Kомпютъризиран апарат за пресотерапия с 5 предварително въведени програми за индивидуална терапия на всеки клиент. От прага на чувствителност на всеки клиент зависи и избора на програма. Апаратурата за пресотерапия е с компютърно управление, система за компресия, която работи чрез пускане и изпомпване на въздух върху определени зони. Действието е съсредоточено върху венозния и лимфния поток, обхваща целите крака, както корема и седалището. Повече от 70% от населението страда от някакъв род нарушения в циркулацията на кръвта. Това прави пресотерапията подходяща процедура за повече от 2/3 от населението. Осигурява отличен лимфен дренаж с максимална ефективност. Идеален за подобряване отока на лимфата и циркулацията на кръвта, и отстраняване на целулита. Процедури за подути глезени и тежки-уморени крака.

АПАРАТ ЗА ПРЕСОТЕРАПИЯ И ЛИМФЕН ДРЕНАЖ BALLACER
Пускане на видеото
Балансер - Лимфен дренаж

Как работи пресотерапията?

Апарата осигурява оптимално налягане по повърхността на цялото тяло /Компютърно контролираната помпа надува отделните раздели, които са разположени по протежение на краката /наподобаващо костюм на космонавт/. Помпата надува всяка камера на панталона поотделно. След като съответната камера е напомпана, пневматичната верига се затваря. Това дава възможност на помпата за поддържане на предварително ниво и да се избегне изравняването на налягането с това в другите камери. Когато една камера е напомпана, това води до увеличаване на налягането на предходната надута камера, създаване на автоматизиран плавен двоен натиск с различна сила./ Успешно се прилага в медицинската козметика, физиотерапията, рехабилитацията, както и като съпровождаща терапия преди, и след пластични и естетични опeрации (липосукция и липоскулптура). Многофункционален апарат осигуряващ ефективна корекция на целулит, телесното тегло, оформяне и стягане на тялото, подобряване на чревната проходимост, мускулна стимулация, лимфен дренаж, подмладяване на кожата. 

Апарат за пресотерапия и лимфен дренаж – Борба с целулита

Пресотерапията е ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за борба на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове, стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи. Резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Препоръчва се при целулит, затлъстяване, при тежест и умора в краката, в резултат на нарушено кръвообръщение и отоци по крайниците. Апаратен антицелулитен масаж. 
Тежки уморени крака

Терапии фриджи – тежки и уморени крака /апарат за пресотерапия и лимфен дренаж

Много често краката се подуват от продължително стоене прави, венозни или циркулаторни заболявания, високи температури и други. Терапията фриджи веднага успокоява и охлажда уморените крака, и доставя истинско чувство на лекота и комфорт. Тонизира кръвообращението, успокоява краката и стъпалата моментално. Лимфен дренаж на долни крайници – въздействие върху меките тъкани на тялото, с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Лимфният дренаж позволява да се премахнат застоялите токсини, които неизбежно възникват с възрастта, с натрупването на излишни килограми. Задържането на течности С течение на времето довежда до отоци, подуване на лицето и образуване на торбички под очите, излишни килограми, целулит и развитие на верикозна болест на краката. Програмата е изключително подходяща при травми /дори спортни/, като допълнителна грижа. 
Пресотерапия и лимфен дренаж на гръб

Пресотерапия и лимфен дренаж на гръб/Програма при стари травми на горната част на тялото/


Апарат за моделиране на горната част на тялото. Многофункционален апарат осигуряващ ефективна корекция на целулит, телесно тегло, оформяне и стягане в горната част на тялото, лимфен дренаж, масаж на гръб и подмладяване на кожата. Повечето травми на рамото при трениращите с тежести са в ротаторната група. В залавните си места мускулите на ротаторната група имат много лоша циркулация на кръвта, а от всички тях пък мускулът infraspinatus има особено лоша циркулация. Многофункционален апарат Ballacer осигуряващ ефективна лимфо-оточна дейност в горната част на тялото – лимфен дренаж, масаж на гръб…. Пресотерапията е ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за борба с мастни натрупвания в горната част на тялото. Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове, стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи. Резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Препоръчва се болки в раменният пояс и гърба, затлъстяване, при тежест и умора в ръцете, в резултат на нарушено кръвообръщение и отоци по крайниците. Осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма.. 

Пресотерапията въздейства върху организма по следния начин:
Пускане на видеото

Щe се възвърнат ли мазнините отново?

 

Резултатите, от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново. Въпреки това, както при всяка загуба на мазнини, независимо дали е чрез упражнения, здравословно хранене, диета или друго средство за намаляване на мастните депа в тялото ви, следва да поддържате здравословна диета и режим на упражнения с цел поддържане постигнатите резултати. След терапията, унищожените мастни клетки се изхвърлят от организма чрез метаболитните процеси и постигането на оптималните резултати се вижда до 6 процедура. За бърз, видим и траен ефект е добре Laser Slim да се комбинира с терапия Гипс Клин, Антицелулитен масаж, Липолaзер, EMShape Duo в серия 16-18. Препоръчват се минимум 6-12 процедури 1 пъти в седмицата. Правят се от 6-8 процедури на зона, в зависимост от степента на целулит, обема, който искате да редуцирате или отпускането.  При обширни и обемни зони, устойчиви мазнини се препоръчва по-продължителна работа /серия от 24-36/ и по-малко разстояние /2 в седмицата/ между процедурите с Laser Shape . При съчетание с Лиползаер резултатите идват по-бързо. Терапията е подходяща и за родилки, за възстановяване след раждане.

Редовна цена
65 лв.
Пакет от 10 терапии: 450лв.
Пакет от 20 терапии: 700лв.
Кимоно за процедура с BALLACER, предизвиква ефекта на термо сауна. Закупува се еднократно-цена: 20лв.
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL

Антицелулитен масаж с багети

Лимфен дренаж с багети

Aнтицелулитен масаж с багети e подходящ при свръх тегло, затлъстяване и оточен целулит. Масажът с багети идва от древността – методиката е разработена в Древния Китай.  Масажът с багети е специална техника с която организма по естествен път освобождава тялото от задържаната вода. Масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсини, по този начин циркулацията на кръвта и лимфата се усилва. Отровите се изхвърлят активно, подобрената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини. Дренажът ефективно бори целулита. За максимален ефект е добре да се комбинира с Огнен антицелулитен масаж и/или терапия Гипс Клин. За дълготраен ефект се препоръчват минимум 16 масажа. В началото / до третият масаж -всичко е строго индивидуално/ усещането е болезнено по време на антицелулитните масажи, но след това масажирането става приятно.

Антицелулитен масаж с багети въздейства върху организма по следните начини:

Борба с целулита на пълни обороти

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота. Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!! Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло. Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.
Редовна цена
80 лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж