Детоксикация след Коледа

ДЕТОКСИКАЦИЯ СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ

Думата детокс е все по-често срещана както в социалните мрежи, така и в нашето ежедневие.

Детоксикацията на организма е изключително важен процес. Освен след празничните трапези е важно и в ежедневието си да имаме дни на детокс, в които да помогнем на изхвърлянето на токсините и излишната вода от организма. Чрез детокс масажа с водорасли се разграждат мастните натрупвания по- бързо.
Това всъщност е и същината на детокса: да изчистим организма си след голямото похапване.

Детоксикация след Коледа

КОГА НАЙ- ЧЕСТО ИМАМЕ НУЖДА ОТ ДЕТОКС?
Винаги след празнични дни усещаме тялото си подуто, оттекло и задържало обилно количестно шлаки.
След почивни дни, в които сме се отдали на повече релакс и сме обездвижили тялото, също се натрупват и излишни килограми и задържане на токсини.
Затова, винаги след празниците или след почивни дни, си казваме, че започваме с детокс и диети.
Много грешно е след обилно похапване и преяждане с питателни храни да започнем веднага със строги диети или да гладуваме.
Най-добре за организма е веднага щом почувствате тежест и не се чувствате добре в собственото си тяло, да започнете да „чистите“ организма си по различни начини.

Няколко начина, с които ние можем да Ви помогнем да се справите с натрупаните токсини:

Детокс След Празниците

Детоксикираща Терапия

Да пречистим тялото и духа си, да се освободим от токсините, да накараме кожата да заблести, да събудим доброто си настроение. детоксикираща терапия, която насища кожата с кислород и се бори с всички негативни ефекти на урбанизицията и напрегнатия ни начин на живот. Кална детоксикация за цялото тяло, оставете се в ръцете на професионалистите в SPA DEMETRA, те ще извадят токсините от Вашето тяло, като същевременно ще релаксирате и ще нахраните Вашата кожа. За максимален ефект, на 100% детокс съчетахте Калолечение с масаж с мед.  
Калолечение - Детоксикираща кална терапия

Кална терапия за тяло - Калолечение


Кална детоксикация за цялото тяло, оставете се в ръцете на професионалистите, те ще извадят токсините от вашето тяло, като същевремено ще релаксирате и ще нахраните вашата кожа. Калната терапия е сигурно бягство от ежедневния стрес, едно истинско блаженство, което може да подарите на организма си. По време на терапията, освен че тялото Ви и мускулите се отпускат, съзнанието се изчиства от постоянните ежедневни тревоги и негативни мисли, които ни съпътстват и изтощават през целия ден. Калната терапия е почивка и за ума. Успешно се бори с безпокойството и депресията, заради феноменалната комбинация от активни съставки. 

Студио за отслабване

Терапия ГИПС КЛИН за отслабване

Само 1 процедура е нужна да влезете в дрехи с 1 номер по-надолу – Терапия Гипс Клин. Терапия с алги и екстракт от Гуарана, действат в синхрон, като разграждат мастните натрупвания и стимулират елиминирането на течностите. Ето защо ние препоръчваме прилагането на тази процедура при наличие на оточен целулит, както и при по-голямо количество на подкожна мастна тъкан. Виж всичките ни предложения за моделиране на тялото. 

Основни начини за ДЕТОКСИКАЦИЯ в домашни условия:

За най-оптимални резултати и процедури специално подбрани за Вас, можете да запишете час за безплатна диагностика с наш терапевт и да направим индивидуална програма за Вашето тяло.
Колко често е възможно и препоръчително да се прави детоксикация на организма?
При детокса няма как да има точно подготвена схема. Може да правите изчистване при всеки един момент, в който почувствате тежест в стомаха или в целия организъм, както и при оттичане на долни крайници.

Веднага след обилните празници е добре да помислим и за работещ режим на хранене. Такъв е лунната диета.

Детокс – една стъпка в посока по-здравословен начин на живот!

4 Детокс програми

С понятието “thalasso” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “thalasso” e с гръцки произход и означава морска вода.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Таласотерапия

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен ДЕТОКС

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж

time-to-detox-spademetra-wellness
Детоксът идва на помощ, когато искаме да: