Възстановителна програма след Ковид 19

Възстановителна програма след Ковид 19

Възстановителна програма след Ковид 19

Възстановителна програма след Ковид 19 – със старта на новата година всеки има нужда от равносметка и преосмисляне дали се грижи достатъчно за най-важният храм в живота на всеки-нашето тяло. Освен менталното здраве, физическото състояние на човек също е от значителна важност.

След 2 години, живот в страх и притеснения дали няма да се разболеем от Ковид 19 или ако се разболеем как ще протече боледуването, ние от СПА Деметра отново се включваме с нещо ново-Възстановителна програма след Ковид 19, интересно и много полезно в борбата с бавният възстановителен процес от преболедуването на Ковид 19- програма, която ще ви помогне да се възтановите по-бързо и по-лесно от преболедуването.

Предлагаме ви три различни пакета от нашата програма „ПостКовид – Възстановителна програма след Ковид 19“. В пакетите се включват:

ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН МАСАЖ С ЛУГА

Лечебни свойства на лугата се дължат на нейния богат минерален и органичен състав. Преобладава съдържанието на магнезий, калций, натрий, хлор, бром, сулфати, хидрокарбонати, много микроелементи, органични вещества и др. 

С какво помага? 

Отпуска мускулите и ускорява процеса на тяхното възстановяване,премахва умората и тежестта в крайниците, подобрява качеството на съня и минерализира организма и стимулира естествените защитни реакции на имунната системи.

 

Възстановителен масаж с луга

Апликации на различни зони с Поморийка луга

Апликация с Поморийска луга с екстракт от Арника, Хвойна, Лавандула и Розмарин. Преобладава съдържанието на магнезий, калций, натрий, хлор, бром, сулфати, хидрокарбонати, много микроелементи, органични вещества и др. Поради тази причина се счита, че е по-ценна и полезна от солите от Мъртво море, а и е по-щадяща кожата.

С какво помага? 

Действа тонизиращо и релаксиращо на целия организъм, отпуска мускулите и подобрява цялостното състояние на тялото и духа.

 

Вана с магнезий-Хидротерапии

Магнезият е един от най-важните минерали в тялото и недостатъчното количество от него пречи на нормалното функциониране на множество системи и процеси. Магнезият е необходим за производството и съхранението на енергията в нейната цялост и е от съществено значение за поддържане на нормалните мускулни и нервни функции.

С какво помага? 

Действа болкоуспокояващо, отпуска мускулите ,действа противовъзпалително и успокоява възпалените нерви,подобрява нервната проводимост, оттам и чувствителността и подобрява еластичността на кръвоносните съдове и кожата.

 

SPA DAY Арома

Съвременната ароматерапия е профилактичен, оздравителен, напълно натурален способ за поддържане на добра емоционална и физическа форма. Терапия, позволяваща премахването на ежедневния стрес.

 С какво помага? 

Етеричните масла съдържат молекули кислород, които попаднали в човешкия организъм, подхранват и заздравяват клетките,подсилват имунитета и борят инфекциите, облекчават главоболието и мигрената.

Благоприятно влияе върху нервната система на човека.

Най-предпочитани етерични маска: Лавандува,мащерка и мента.

Рефлексология

Рефлексология е алтернативна терапия и представлява прилагането на натиск върху краката и ръцете чрез използване на специфична техника с палеца.

С какво помага? 

Рефлексотерапията е прекрасно средство за облекчаване на стреса,балансира тялото,

ускорява изхвърлянето на токсините.

Билкова сауна е със значително по-ниска температура, която я прави подходяща за многократно използване с удължен престой /до 20-25 мин/.

С какво помага?

 Магията се случва в сауната – получава се естествена инхалация на сухи билки – нагрети достатъчно и автоматично полети с вода, те изпаряват етерични масла. Използваните билки са мента, маточина, лайка, лавандула, розов цвят. Билковата сауна има изключително благоприятно въздействие при дихателни и кожни проблеми, както и при такива в носоглътката.

Чай за подсилване на имунитета/ Чай за прочистване на тялото

Чаят стимули имунната система, кръвообращението и обмяната на веществата, подобрява състоянието на дихателната и храносмилателната система, вдига имунитета и забавя клетъчното стареене. 

Релакс Зона

Релакс Зоната в SPA DEMETRA е разположена в непосредствена близост до термалната и водна зони. . Зоната за релакс е предназначена за спокоен отдих и медитация. Тя е най-подходящото място да оцените доколко вашия ум и душа са се пречистили след процедурите и да се настроите на позитивна вълна.

Тепидариумът е лека и освежаваща процедура. Поради температурата, близка до тази на човешкото тяло, тепидариум могат да посещават и хора, за които са противопоказани високите температури на класическите термични процедури. Загряването на тялото на камената пейка е ползотворно при оздравителни и възстановителни процеси при настинки и главоболие.

Очаквани резултати от „Постковид“ програмата в СПА Деметра.

Процедурите са подходящи за всеки прекарал Коронавирус, пневмония или грип, независимо от възрастта. Регенерирай тялото си, прочисти съзнанието си и дай СТАРТ на новата година със здрав дух и здраво тяло.

Резервирайте час

Предлагаме Ви Три Различни Пакета От Нашата Програма „ПостКовид“

СПА пакет „Мини“

СПА пакет „Среден“

СПА пакет „Макс“

Възстановителна програма след Ковид 19

Най-предпочитаните масажи след Ковид 19

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ