Избелващи терапии и Фотопигментация

Избелващи терапии и Фотопигментация

Избелващи терапии и КОРЕКТОР НА ПИГМЕНТИ ПЕТНА

Избелващи терапии и Фотопигментация по-време на и след бременност. След едновременно топлинно въздействие от IPL & RF премахва различни пигментации, като се наблюдава още след 4-та процедура. Малко по-дълго е лечението при изгаряне или след оперативни интервенции, пресни (червени) стрии, цикатрикси /белези от акне/ и др. Избелваща терапия – коректор на пигменти петна Целогодишна висококачествена патентована избелваща терапия-коректор на пигментни петна. Всички прилагани продукти в терапията действат заедно върху механизма на кожната пигментация за постигане на желания краен резултат-просветляване на тена, намаляване и премахване на пигментните петна. Терапията се прилага за премахване на пигментните петна, появили се от: възрастови особености, при по-дълго излагане на слънце, при вземане на контрацептиви по време на бременността или при свръхпроизводство на меланин от организма. Изключителната патентована технология, дава резултати, потвърдени чрез клинични тестове с три насоки: – до 27% намаляване на пигментните петна /само след процедури/ – до 20% цялостно просветляване на тена /след 6 процедури/ – до 32% проясняване на тена само след 1 процедура


Премахване на тъмни петна чрез IPL технология

Премахването на тъмни петна чрез IPL технология става след едновременно топлинно въздействие от IPL & RF. Намаляване на пигментацията се наблюдава още след 4-та процедура. Малко по-дълго е лечението при изгаряне или след оперативни интервенции, пресни (червени) стрии, цикатрикси /белези от акне/ и други. 

Избелващи терапии и Фотопигментация

Активните вещества в съвременните избелващи продукти имат основно растителен произход. Много важен момент е, че в избелващите козметични продукти последно поколение, се набляга не на високите концентрации на отделните компоненти, а на комбинацията на активните вещества, които оказват синергично действие върху процеса на меланогенез. Крайната цел е по-пълен и траен ефект. Комбинацията на активни вещества осигурява депигментация, която действа на всички нива на меланогенез: Коджиковата киселина и екстрактът от корените на бяла черница влияят върху меланоцитите. Действието на меланоцитите се регулира от лактокините. Получените вече резултати се стабилизират чрез действието на витамин С.

Препоръчителен брой процедури: за интензивно лечение 6 терапии /по една седмично/, и след това веднъж месечно по 1 терапия.
Продукти за домашна употреба: препоръчва се прилагането на другите продукти от избелващата линия.
Пигментиращата система е много сложна и това обяснява огромното разнообразие от оцветяване на кожата. Процесът се състои от серия окислителни химични реакции с инициатор на химичната аминокиселина – Тирозин.

Терапии с които е подходящо също да се комбинира, освен с почистване на лице са: кислородната терапия за лице/ също избистря тена на лицето/ и терапия с витамин С. 

Депигментиращи терапииИзбелващи терапии и Фотопигментация

Успехът при депигментиращите терапии в голяма степен зависи от способността на професионалния козметик да определи вероятния източник на проблема. Причини за пигментационни промени в кожата могат да бъдат:
Естествено оцветяване – лунички, които се появяват и изчезват в зависимост от степента на излагане на слънчевите лъчи; родилни петна; витилиго; албинизъм – всички те не са предмет на козметична терапия. От изключително значение е консултацията с дерматолог при всички случаи на нехарактерни промени в пигментацията на кожата;
Временни промени – временни промени или появяващи се на интервали промени в пигментацията на кожата могат лесно да се третират от козметик. Все пак най-важните фактори, които трябва да се вземат пред вид е продължителността на причините на тези промени и редовността на терапията и стриктното поддържане на клиента в домашни условия. Пигментни петна, резултат на следните източници се поддават добре на козметично третиране.

 

Пигментацията на кожата може да се намали по 4 различни начина:

Редовна цена
80 лв.
Продължителност на терапията: 50 мин.
Резервирайте час

4 топ Терапии за лице

ДИАМАНТЕНАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ, съчетава лукса и блясъка на рядко и скъпо бижу с експресна грижа против стареене.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – RF V8 лифтинг масаж на лице, шия и деколте. БЕЗ БРЪЧКИ С V8
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ