You are currently viewing Топ 10 иновативни машини за отслабване и борба с целулита

Топ 10 иновативни машини за отслабване и борба с целулита

ТОП 10 ИНОВАТИВНИ МАШИНИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И БОРБА С ЦЕЛУЛИТА

ТОП 10 ИНОВАТИВНИ МАШИНИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И БОРБА С ЦЕЛУЛИТА

Идването на лятото винаги ни стимулира да се замислим за фигурата си. Желаем да имаме стегнато тяло и фина и елегантна фигура, но традиционните методи са времеемки и често неефективни. Да, под традиционни методи имаме предвид най-вече масажи. Но алтернативи на антицелулитен масаж има

Целулитът е проблем, който засяга повечето от жените по света, но с помощта на новите технологии ви предоставяме един по-лесен и бърз начин за отслабване. Досега изтощителните тренировки са заменени с приятни процедури. Вижте нашите топ 10 машини, които за отрицателно време ще ви помогнат да се справите с проблемните зони и целулита, тъкмо навреме за плажа

1. Laser Shape

Laser Shape е неинвазивна лазерна липосукция за бързо и трайно намаляване на мастните натрупвания чрез лазери с дължина на вълната 1060 nm. Създаден е за премахването и на най-упоритите и устойчиви мазнини в проблемните зони. Идеално, ако имате определено място, на което все не ви достига, за да отслабнете.

Ефектът се постига чрез повишаване на температурата на мастните клетки, което разрушава тяхната структура. Технологията е безопасна и действа само върху избраните области, без да наранява околните тъкани. Laser Shape има дълготраен ефект, което не позволява в третираните зони да се натрупат повторни мастни депа.

2. EMShape Duo

EMShape Duo е нова световноизвестна технология, идеална за оформяне на тялото без да се налага да се потите в фитнеса. Системата предизвиква средно около 20 000 мускулни контракции, което е равносилно на интензивна физическа тренировка.

Новата технология използва високоинтензивна фокусирана електромагнитна вълна, която предизвиква свиване в мускулите, което от своя страна води до изгарянето на подкожните мазнини и стягането на кожатаБързи и видими резултати се виждат още след 2 седмици, при това без никакви физически усилия. 

3. Криолиполиза

Криолиполизата е идеален неинвазивен метод за извайване на силуета и изгаряне на мазнините в проблемните зони. Резултати се постигат бързо и без никакво физическо натоварване. Процедурата съчетава нови, иновативни технологии и представлява замразяване на мастните клетки, след което тялото по естествен начин ги разгражда.

Малко по-студено ти е, докато ти правят процедурата, но си заслужава! Методът е идеален, ако не ви се спазват диети, защото след процедурата дори и да похапвате, няма да трупате мазнини (този факт я прави любимата ни от всички алтернативи на антицелулитен масаж :)).

4. Кавитация (Чиста, С Вакуум И Със Радиочестота)

Новата технология предлага лесно разграждане на мастните натрупвания и моделиране на по-фино и стегнато тяло. Процесът се осъществява чрез прилагане на ултразвук в тъканната течност, който ограничава обема на мазнините. Кавитацията е един от най-бързите и ефективни начини за премахването на мастните образувания, гарантиращ бързи и видими резултати още след първите процедури.

Чрез използването на вакуума V8 C1 се разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа.

5. Липомасаж V8

Същата технология като известното LPG, допълнителните предимства на системата са подобряването на  кръвната циркулация и метаболизма, както и заличаването на белези и унищожаването на портокаловата кожа. Принципът на действие на апарата е, че с вакуум се повдига кожата, след което два валяка я подлагат на вид енергична гимнастика.

Системата бързо и ефективно разбива натрупалата се излишна мастна тъкан. Предимството на нашата технология V1 C8 е, че за разлика от LPG масажите, работим директно върху кожата с антицелулитно олио, което води до по-добри резултати.

6. RF Радиочестотен Лифтинг За Тяло

Радиочестотният лифтинг е идеален за стягане на кожата след диети или бременност. Технологията стимулира образуването на колаген и еластин, които имат ключов ефект за еластичността, младостта и здравия вид на кожата.

7. Липолазер 

Иновативната технология трайно редуцира мазнините в тялото и стимулира естествените процеси за изгарянето им. Чрез лазерно излъчване се влияе на мастните клетки, като молекулите преминават през клетъчната мембрана и се използват като енергиен източник от тялото. Технологията ускорява и подобрява метаболизма и дава мигновени резултати. Процедурите са достъпни, бързи и не отнемат много време.

8. Мезотерапия 

Стремежът на хората към все по-малко инвазивни процедури доведоха до разработване на безиглената мезотерапия, при която се вкарват различни коктейли от активно действащи вещества, без да има нарушаване целостта на кожата.

Този метод премахва целулита, намалява обема на мастните тъкани, подобрява кръвообращението и стяга и уплътнява кожата. Ако искате да се отървете от “ръцете прилеп” и спокойно да носите потници през лятото, тази процедура е идеална за вас.

9. Балансер – Лимфен Дренаж

Този иновативен апарат представлява система за компресия, която работи чрез пускане и изпомпване на въздух върху определени зони. Методът има терапевтичен ефект и е идеален за подобряването на отока на лимфата, както и за циркулацията на кръвта и отстраняването на целулита. Полезно е за подути глезени и тежки (уморени) крака, както и за хора с венозни проблеми.

Използва се и за оформяне и при травми на горната част на тялото. Технологията активира пасивната част на кръвообращението, като следователно има и освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Допълнителна полза от тази процедура е пречистването на организма от вредни вещества – детоксикация.

10. Целутрон

Целутрон е иновативен апарат, който стяга тялото, изгаря мазнините и унищожава целулита. Технологията работи на принципа на нискочестотни импулсни токове, които пресъздават резултата от няколко тренировки. Системата предлага лесно стягане и оформяне на тялото и елиминира нуждата от физически тренировки. Всичко това превръща Целутрона в една от най-ефективните алтернативи на антицелулитен масаж, която може да постигне страхотни резултати.

Автор – Диди Стоилова, собственик на СПА Деметра

Вашият коментар